Η ημερομηνία κυκλοφορίας των Samsung Galaxy Z Fold 3, Flip 3 και Galaxy Watch 4

Το Samsung Galaxy Z Fold 3, το οποίο έχει μπει σε μαζική παραγωγή από την προηγούμενη εβδομάδα, ήταν να κυκλοφορήσει μέσα στον Ιούλιο. Όμως τώρα μια νέα αναφορά μας λέει ότι αυτό θα γίνει στις 27 Αυγούστου μαζί με το Galaxy Z Flip 3. Οι πληροφορίες μας έρχονται από τον Jon Prosser, ο οποίος επίσης αναφέρει ότι […]

The post Η ημερομηνία κυκλοφορίας των Samsung Galaxy Z Fold 3, Flip 3 και Galaxy Watch 4 appeared first on Digital Life!.

ΠΗΓΗ

ceb7 ceb7cebcceb5cf81cebfcebcceb7cebdceafceb1 cebacf85cebacebbcebfcf86cebfcf81ceafceb1cf82 cf84cf89cebd samsung galaxy z fold 3 flip 3 cebaceb1
galaxy z flip 2

Το Samsung Galaxy Z Fold 3, το οποίο έχει μπει σε μαζική παραγωγή από την προηγούμενη εβδομάδα, ήταν να κυκλοφορήσει μέσα στον Ιούλιο. Όμως τώρα μια νέα αναφορά μας λέει ότι αυτό θα γίνει στις 27 Αυγούστου μαζί με το Galaxy Z Flip 3.

Οι πληροφορίες μας έρχονται από τον Jon Prosser, ο οποίος επίσης αναφέρει ότι η εταιρία θα κυκλοφορήσει και τα Galaxy Watch 4 και Galaxy Watch Active 4 πριν από τα δύο κινητά, στις 11 Αυγούστου. Να έχουμε όμως υπόψη, ότι ο Prosser αναφέρει ότι αυτές οι ημερομηνίες δεν είναι ημερομηνίες ανακοίνωσης των συσκευών, αλλά κυκλοφορίας.

Ενώ δεν έχουμε ακόμα κάποια πληροφόρηση από την ίδια την Samsung, ο Max Weinbach από το Android Police, μέσα σε ένα tweet μας λέει ότι όλες οι συσκευές, δηλαδή τα δύο κινητά και τα δύο ρολόγια, θα κυκλοφορήσουν στις 3 Αυγούστου.

Τον Μάρτιο που μας πέρασε, είχαμε την πληροφόρηση από Ice Universe ότι το Galaxy Watch 4 και Galaxy Watch Active 4 θα έφταναν στα χέρια μας μέσα στο δεύτερο τρίμηνο του 2021, δηλαδή στο διάστημα Απρίλιος-Ιούνιος. Σύμφωνα όμως με τις νέες πληροφορίες, αυτό δεν θα συμβεί.

[via]

ΠΗΓΗ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *