Η κάθε Βίσση αναμετρώμενη με το κενό κερδίζει

ceb7 cebaceacceb8ceb5 ceb2ceafcf83cf83ceb7 ceb1cebdceb1cebcceb5cf84cf81cf8ecebcceb5cebdceb7 cebcceb5 cf84cebf cebaceb5cebdcf8c cebaceb5

limaxresdefaultoo

 

Αν το θέμα είναι γκομενικό πάω πάσο . Ομως κάποα θέματα γεννιούνται , αυτό πού περισσότερο μού την δίνει με τίς Βίσσες , και απεκδύομαι εστω και την υποψία αντικειμενικότητας , είναι ότι θέλουν να παραστήσουν τούς ροκ ήρωες . Αυτό μού έφερε ένα σχεδόν τραγούδι στο μυαλό καί την θλιβερή διαπίστωση ότι η καλλιτεχνική μας σκηνή είναι απίστευτα ρηχή , σχεδόν άνυδρη .

 

Το τραγούδι λέγεται ” I am so fucking rock ” , το λέει ο Tim Minchin , ένας καλλιτέχνης μίξη Βρεττανίας και Πανούση , με κάποια στιχουργικά παραληρηματικά τραγούδια πού αδυνατείς να παρακολουθήσεις αν τα Αγγλικά δεν είναι η μητρική σου γλώσσα , όμως σού δείχνει τήν ρηχότητα τής ντόπιας καλλιτεχνίας καί εξ αυτού αντιλαμβάνεται ο καθένας πόσο εύκολο είναι να γίνεις σημαντικός στην χώρα τής ανυπαρξίας . Είναι στην αρχή 5-6 λεπτά , υπάρχει και το υπόλοιπο για όσους . Καί κάπου στο 20 για την μουσική βιομηχανία .

 

Τελική πρόταση . Υπάρχει νομίζω ένας εκστασιασμός μπροστά στην επιτυχία , κάθε κρίση σταματάει εκεί . Η κάθε Βίσση για να αποδείξει την αξία της θα έπρεπε να μάς δείχνει και το αντίπαλον δέος , αυτό βέβαια δεν μπορεί να το κάνει γιατί δεν υπάρχει τίποτα στην Ελληνική μουσική εδώ και χρόνια οπότε αναμετρώμενη με το κενό κερδίζει , από τήν άλλη είναι πολύ fucking rock για να ασχοληθεί .

 

 

Γίνε μέλος στην ομάδα μας

 

ΑΓΑΠΑΜΕ ΤΗ ΜΟΥΣΙΚΗ!!! από τις 4 στις 5

 

Και μάθε στα παιδιά σου το https://popup.gr/

 

Αγαπάτε την μουσική από το παρελθόν; θέλετε να ξέρετε τι συμβαίνει σήμερα στον κόσμο; σας αρέσει να ενημερώνεστε πρώτοι για τις αυριανές εξελίξεις; στηρίξτε την προσπάθεια μας με 1-2-5-10-20 ευρώ ή όποιο ποσό θέλετε και σας επιτρέπουν τα οικονομικά σας, εμείς θα προσπαθήσουμε με όλες τις δυνάμεις μας να σας το ανταποδώσουμε. 
{loadposition donate2}

ΠΗΓΗ

Απάντηση

Αρέσει σε %d bloggers: