Η Κέιτ Γουίνσλετ σε ρόλο έκπληξη για τις διατροφικές μας συνήθειες

ceb7 cebaceadceb9cf84 ceb3cebfcf85ceafcebdcf83cebbceb5cf84 cf83ceb5 cf81cf8ccebbcebf ceadcebacf80cebbceb7cebeceb7 ceb3ceb9ceb1 cf84ceb9
KateWinslet APEMPE 03 06 2021

Αφηγήτρια και παραγωγός του νέου ντοκιμαντέρ «Eating Our Way To Extinction» θα είναι η βραβευμένη με όσκαρ ηθοποιός, Κέιτ Γουίνσλετ

Μέσω του ντοκιμαντέρ η Κέιτ Γουίνσλετ θα εξηγεί τον παγκόσμιο αντίκτυπο του φαγητού που τρώμε. Το «Eating Our Way to Extinction» εξετάζει πως συνδέεται το τι τρώμε με την τρέχουσα οικολογική κρίση επισημαίνοντας ότι καταστρέφουμε απερίσκεπτα το σύστημα υποστήριξης της ζωής μας.

Η υπεραλίευση και η μη βιώσιμη παραγωγή, οι πόροι της και ο ρόλος που διαδραματίζουν στην κλιματική αλλαγή θα διερευνηθούν στο ντοκιμαντέρ.

Σε σκηνοθεσία Ότο και Λούντοβιτς Μπρόκγουεϊ, το ντοκιμαντέρ «Eating Our Way To Extinction» εξερευνά μερικές δυσάρεστες αλήθειες, καθώς εξετάζει τη ζημιά που προκαλεί η παραγωγή τροφίμων στον φυσικό μας κόσμο. Η ταινία περιλαμβάνει επίσης συνεντεύξεις από ακαδημαϊκούς, στελέχη της βιομηχανίας και ειδικούς, καθώς και διάσημους σχολιαστές και ακτιβιστές για την προστασία τοπικών κοινοτήτων.

[embedded content]

Ο Λεονάρντο Ντι Κάπριο, υπέρμαχος της προστασίας του περιβάλλοντος αναφέρει: «Αυτή είναι η ταινία που οι επόμενες γενιές θα εύχονται να είχαν παρακολουθήσει όλοι σήμερα. Το τρέιλερ δεν αποκαλύπτει ακριβώς ποιος είναι ο μεγάλος «ελέφαντας στο δωμάτιο», αλλά είναι σαφές ότι στο επίκεντρο είναι η εργοστασιακή γεωργία και αυτές οι καταστροφικές βιομηχανίες που δεν μπορούν να κάνουν πίσω και να αλλάξουν. Νομίζω ότι είναι περισσότερο από ποτε απαραίτητο κάθε μέρα τέτοιες ταινίες να μας κάνουν να σκεφτόμαστε τι πραγματικά συμβαίνει».

Το «Eating Our Way To Extinction» θα μεταδοθεί online και θα προβληθεί σε επιλεγμένους κινηματογράφους στις 16 Σεπτεμβρίου.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΗΓΗ