Η κίνηση ανθρωπιάς που συγκλόνισε γνωστό συγγραφέα και ηθοποιό

ceb7 cebaceafcebdceb7cf83ceb7 ceb1cebdceb8cf81cf89cf80ceb9ceaccf82 cf80cebfcf85 cf83cf85ceb3cebacebbcf8ccebdceb9cf83ceb5 ceb3cebdcf89
krommydas

Aνθρωπιά υπάρχει και την συναντάς εκεί που δεν το περιμένεις. Η ανάρτηση του Κώστα Κρομμύδα.

Είναι γνωστός ηθοποιός και αγαπημένος συγγραφέας best seller. Σήμερα, ο Κώστας Κρομμύδας συνόδευσε τη σύζυγό του, επίσης συγγραφέα παιδικών βιβλίων Mαρίνα Γιώτη, στο σούπερ – μάρκετ μαζί με το σκυλάκι τους.

Ο Κώστας, ντύθηκε ζεστά, φόρεσε κουκούλα λόγω του χιονιά, και φυσικά μάσκα προστασίας για τον κορονοϊό. Έτσι ήταν δύσκολο να τον αναγνωρίσει κάποιος. Και κάποια στιγμή ενώ περίμενε έγινε κάτι αναπάντεχο και συνάμα συγκινητικό. Μια κυρία που τον παρακολουθούσε να περιμένει ώρα έξω στο κρύο με τον σκύλο του, τον πέρασε για ζητιάνο, τον πλησίασε και του έδωσε δυο ευρώ!

Ο Κώστας Κρομμύδας ξαφνιασμένος, ένιωσε το μεγαλείο της ανθρωπιάς όπως γράφει στην ανάρτησή του στο facebook, και ένιωσε όμορφα με τη κίνηση αυτής της γυναίκας που θέλησε να βοηθήσει τον συνάνθρωπό της που έχει ανάγκη!

“Το μεγαλείο της ανθρωπιάς… Σήμερα περιμένοντας τη Μαρίνα έξω από το σουπερμάρκετ να κάνει κάποια ψώνια ήμουνα περίπου όπως στην φωτογραφία που βλέπετε με το σκυλί μας. Κάποια στιγμή ένιωσα μια ηλικιωμένη γυναίκα να με πλησιάζει και με απλωμένο χέρι μου πρόσφερε 2 € νομίζοντας πως στέκομαι σε αυτή τη θέση ζητώντας ελεημοσύνη.

Ειλικρινά αν δεν είχαμε το θέμα με τον κορονοϊό θα την είχα αγκαλιάσει για να την ευχαριστήσω για αυτή την υπέροχη κίνηση που έκανε.

Τελικά ανθρωπιά υπάρχει και ευτυχώς την συναντάς εκεί που δεν το περιμένεις”, έγραψε ο Κώστας Κρομμύδας κάτω από τη φωτογραφία που δείχνει πώς περίπου ήταν, όταν συνέβη το περιστατικό.

ΠΗΓΗ