Η κακοκαιρία σαρώνει τον Έβρο: «Αποκλεισμένα χωριά» και εγκλωβισμένοι δάσκαλοι

ceb7 cebaceb1cebacebfcebaceb1ceb9cf81ceafceb1 cf83ceb1cf81cf8ecebdceb5ceb9 cf84cebfcebd ceadceb2cf81cebf ceb1cf80cebfcebacebbceb5
facebookkakokairia 1

Στο έλεος της κακοκαιρίας βρίσκεται η βόρεια Ελλάδα από το πρωί της Τρίτης με προβλήματα να καταγράφονται σε πολλές περιοχές – Αποκλεισμένοι καθηγητές και δάσκαλοι στα χωριά του Έβρου – Πλημμυρισμένοι δρόμοι και πολλά προβλήματα

Σφοδρή βροχόπτωση πλήττει τον Έβρο, όπου χωράφια και δρόμοι έχουν πλημμυρίσει, με αποτέλεσμα να έχει κλείσει η κυκλοφορία στο δρόμο Φερών – Αλεξανδρούπολης στο ύψος του αεροδρομίου και στα δύο ρεύματα.

Σύμφωνα με πληροφορίες του e-evros, δάσκαλοι και καθηγητές από την Αλεξανδρούπολη που διδάσκουν σε χωριά του Έβρου, δεν μπορούν να γυρίσουν πίσω και θα παραμένουν σήμερα στο χωριό Τυχερό και στις Φέρες.

Ενδεικτική της κατάστασης που επικρατεί είναι αυτή που δημοσιεύει το e-evros, με τους μαθητές από το σχολείου του Απαλού, το οποίο έχει πλημμυρίσει να μεταφέρονται με μπουλντόζα του δήμου Αλεξανδρούπολης.

Την ίδια ώρα επιβάτες του δρομολογίου Αλεξανδρούπολης-Ορεστιάδας των 13:30 βρίσκονται εγκλωβισμένοι στο πρακτορείο των Φερών με άγνωστη προς το παρόν ώρα αναχώρησης.

Το λεωφορείο δεν έχει τη δυνατότητα να κινηθεί σε καμία από τις 2 κατευθύνσεις. Σύμφωνα με την τελευταία ενημέρωση ο δρόμος είναι κλειστός στα σημεία: Θυμαριά, Προβατώνα, Δαδιά,Εργοστάσιο Ζαχαρεως (Ορεστιάδα).

ΠΗΓΗ

Απάντηση

Αρέσει σε %d bloggers: