Η Κατερίνα Καινούργιου «έγδυσε» την Ειρήνη Παπαδοπούλου την ώρα της εκπομπής

ceb7 cebaceb1cf84ceb5cf81ceafcebdceb1 cebaceb1ceb9cebdcebfcf8dcf81ceb3ceb9cebfcf85 ceadceb3ceb4cf85cf83ceb5 cf84ceb7cebd ceb5
kainourgiou papadopoulou

Το ντύσιμο της Ειρήνης Παπαδοπούλου εντυπωσίασε την Κατερίνα Καινούργιου, η οποία αποφάσισε να την «γδύσει» την ώρα της εκπομπής για να δει και όσα φορούσε κάτω από το σακάκι.

Η πάντα εκρηκτική Ειρήνη Παπαδοπούλου ήταν καλεσμέμνη στην εκπομπή που παρουσιάζει η Κατερίνα Καινούργιου και έκλεψε τις εντυπώσεις.

Με ένα χρυσό κουστούμι, η Ειρήνη Παπαδοπούλου δεν πέρασε… απαρατήρητη, ενώ η Κατερίνα Καινούργιου, την ώρα που την υποδέχτηκε στην εκπομπή, στάθηκε στο πλευρό της και αποφάσισε να τη… γδύσει στον αέρα.

Το βράδυ του Σαββάτου, η Ειρήνη Παπαδοπούλου είχε βάλει… φωτιά με την εμφάνισή της στο J2US. Κατά τη διάρκεια της βραδιάς, η Ειρήνη Παπαδοπούλου ανέβηκε στη σκηνή προκειμένου να παρουσιάσει σε πρώτη μετάδοση το νέο της τραγούδι με τίτλο «Λέει λέει λέει».

Πλάι της ήταν και ο Νίκος Κοκλώνης ο οποίος και συμμετείχε ενεργά στο νέο τραγούδι.

Η σκηνή του J2US πήρε… κυριολεκτικά φωτιά καθώς η όμορφη τραγουδίστρια επέλεξε να κάνει την πλέον αποκαλύπτική της εμφάνιση από την αρχή του σοου μέχρι και σήμερα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΗΓΗ