Η Κατερίνα Στικούδη παίρνει εκδίκηση με το νέο της single

ceb7 cebaceb1cf84ceb5cf81ceafcebdceb1 cf83cf84ceb9cebacebfcf8dceb4ceb7 cf80ceb1ceafcf81cebdceb5ceb9 ceb5cebaceb4ceafcebaceb7cf83ceb7
stikoudi ekdikisi

Η εκδίκηση είναι ένα πιάτο που τρώγεται κρύο… και η Κατερίνα Στικούδη την σερβίρει με ένα εντυπωσιακό τραγούδι & βίντεο κλιπ.

Η πιο “καυτή” τραγουδίστρια της pop σκηνής στην Ελλάδα, Κατερίνα Στικούδη, μιλάει μέσα από το νέο της single για μια γυναίκα που στέκεται με αυτοπεποίθηση στα πόδια της μετά από έναν χωρισμό, πιο δυνατή και πιο σίγουρη από ποτέ για τον εαυτό της.

Το βίντεο κλιπ του νέου τραγουδισού της Κατερίνας Στικούδη, σε σκηνοθεσία του Γιάννη Παπαδάκου, περιέχει αλληγορικές εικόνες που καθρεφτίζουν τον δυναμισμό της γυναικείας ψυχής: το ψυγείο συμβολίζει την ανθεκτικότητα απέναντι στα λάθη του παρελθόντος, η πινιάτα την πάλη και την νίκη ενάντια στον πειρασμό και η σκηνή στο αποδομημένο αυτοκίνητο με το ζευγάρι ντυμένο ο ένας με τα ρούχα του άλλου, την ισορροπία ανάμεσα στο ανδρικό και το γυναικείο φύλο.

Για πρώτη φορά στην Ελλάδα επίσης χρησιμοποιείται σε βίντεο κλιπ μια ειδική κατασκευή γερανού που κινείται σε επίπεδο 180 μοιρών, κάνοντας το αποτέλεσμα ακόμα πιο εντυπωσιακό.

Μπορεί τα hits της “Grande” (με Kings & KG) και “All In” (με DJ Stephan & Lil Pop) να ακούγονται ακόμα δυνατά στα ραδιόφωνα και να σημειώνουν εντυπωσιακά streams στο Spotify, ωστόσο η Κατερίνα Στικούδη δεν επαναπαύεται λεπτό και έχει ήδη ετοιμάσει μια σειρά από βίντεο κλιπ τα οποία θα κυκλοφορούν σταδιακά τους επόμενους μήνες.

Ένα από αυτά είναι και το “Rio” με τις Dinamiss και τον Mc Daddy το οποίο θα κυκλοφορήσει τις επόμενες εβδομάδες.

[embedded content]

Η «Εκδίκηση» αναμένεται να συμπεριληφθεί στο 5ο ολοκληρωμένο album της Κατερίνας με τίτλο «GRANDE» που θα κυκλοφορήσει τον Σεπτέμβριο από τη Minos EMI, a Universal Music Company.

Στίχοι & Μουσική: Βαγγέλης “DJ Rico” Σερίφης
Φωτογραφίες: Χρήστος Ανδρόπουλος
Styling: Φιλίτσα Νικολαΐδη
Make-Up: Καίτη Κουτσογιαννακοπούλου
Hair: Αγγελική Κανδυλάκη.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΗΓΗ