Η λύση και στον καθαρισμό σπιτιού από τη Νο1 πλατφόρμα εύρεσης επαγγελματιών Douleutaras

ceb7 cebbcf8dcf83ceb7 cebaceb1ceb9 cf83cf84cebfcebd cebaceb1ceb8ceb1cf81ceb9cf83cebccf8c cf83cf80ceb9cf84ceb9cebfcf8d ceb1cf80cf8c cf84

Douleutaras PR Image 13 04 21

Η πλατφόρμα εύρεσης επαγγελματιών για βελτιωτικές εργασίες και επισκευές Douleutaras που δραστηριοποιείται στην Κύπρο από τον Νοέμβριο του 2020, έχει ήδη “χτίσει” ένα δίκτυο 500 επιλεγμένων και αξιολογημένων τοπικών συνεργατών, οι οποίοι έχουν ήδη εξυπηρετήσει περισσότερα από 7.000 αιτήματα εργασιών στις επαρχίες Λευκωσίας, Λάρνακας, Λεμεσού και Πάφου.

Πλέον των εργασιών επισκευής και βελτίωσης σπιτιού, η πλατφόρμα Douleutaras αλλάζει και τον τρόπο αναζήτησης επαγγελματία καθαρισμού για το Σπίτι αλλά και το Γραφείο. Μέσω της πλατφόρμας του Douleutaras, μπορεί κανείς να βρει με γρήγορο και εύκολο τρόπο, αξιολογημένο επαγγελματία καθαρισμού στην περιοχή, μέσα από ένα επιλεγμένο τοπικό δίκτυο επαγγελματιών σε Λευκωσία, Λάρνακα, Λεμεσό και Πάφο. Η συγκεκριμένη υπηρεσία του Douleutaras έχει ήδη πραγματοποιήσει πάνω από  58.000 καθαρισμούς σε Ελλάδα και Κύπρο, με μέσο όρο αξιολογήσεων 4,7/5.

Επιπλέον, διατίθεται αποκλειστική τηλεφωνική γραμμή εξυπηρέτησης πελατών για την υπηρεσία καθαρισμού. Tόσο πριν όσο και μετά τον προγραμματισμό του καθαρισμού, το φιλικό προσωπικό του Douleutaras είναι δίπλα στους πελάτες του, για οτιδήποτε προκύψει.

Ο Douleutaras, αποτελεί την πιο έξυπνη και αξιόπιστη  λύση, παρέχοντας ανταγωνιστικές τιμές στις υπηρεσίες καθαρισμού στην Κύπρο. Τα αποτελέσματα στην καθαριότητα είναι εγγυημένα καθώς η υψηλή ποιότητα είναι αδιαπραγμάτευτη.

Μάθετε περισσότερα με μία επίσκεψη στο https://www.douleutaras.com.cy/katharismos/.

ΠΗΓΗ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *