Η Μαρία Κορινθίου θετική στον κορονοϊό – Η ανάρτηση στο Instagram

ceb7 cebcceb1cf81ceafceb1 cebacebfcf81ceb9cebdceb8ceafcebfcf85 ceb8ceb5cf84ceb9cebaceae cf83cf84cebfcebd cebacebfcf81cebfcebdcebfcf8a
korinthiou out

Η Μαρία Κορινθίου διαγνώστηκε με κορονοϊό, όπως αναφέρει η ίδια στο προφίλ της στο Instagram, ενημερώνοντας τους χιλιάδες followers της.

Όπως αποκάλυψε η Μαρία Κορινθίου στο Instagram, δημοσιεύοντας μια φωτογραφία με τη θέα από το παράθυρο του δωματίου της, από χθες το βράδυ ανήκει στα επίσημα θετικά κρούσματα κορονοϊού της χώρας μας.

Σε αντίθεση με τον σύζυγό της Γιάννη Αϊβάζη που βρίσκεται εδώ και μέρες στο νοσοκομείο εκείνη περνά τον ιό πιο ήπια και παραμένει σπίτι έχοντας όμως απομονωθεί προκειμένου να προφυλάξει της κόρη της Ισμήνη.

Στην ανάρτησή της στο προσωπικό της προφίλ στο Instagram, η Μαρία Κορινθίου αναφέρει χαρακτηριστικά:

«Δυστυχώς εχθές διαγνωστικά και εγώ με Covid…..

Η Ισμηνούλα όχι, και ελπίζω να το προλάβαμε. Είμαι κλειδωμένη στο δωμάτιο δεν βγαίνω καθόλου για να μπορέσω να προφυλάξω το παιδί.

Αυτές τις μέρες δεν είχα βγει καθόλου από το σπίτι από την στιγμή που ο Γιάννης νόσησε, γιατί ήθελα να είμαι σίγουρη,μέσα στις μέρες που προβλέπονται, αν θα εκδηλωνόταν και σε εμένα.

Αυτή είναι μια προσωπική ευθύνη που πρέπει να παίρνεται όλοι σε τέτοιες καταστάσεις για να μπορούμε να προφυλάσσουμε τους γύρω μας…..δυστυχώς εκδηλώθηκε Τετάρτη βράδυ και Πέμπτη πια επίσημα με rapid.

Προς το παρών έχω πολύ ήπια μορφή γρίπης με τα μόνο συμπτώματα: δέκατα, καθόλου όσφρηση και γεύση.

Ο Γιάννης είναι σταθερά, με το οξυγόνο του λίγο να ανέβηκε.

ΝΑ ΠΡΟΣΕΧΕΤΕ Ο Νοέμβριος έρχεται άγριος», καταλήγει στην ανάρτησή της η Μαρία Κορινθίου.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΗΓΗ