Η Μαρία Σολωμού στο πλευρό των «Ενεργών Μπαμπάδων»: Κάθε παιδί δικαιούται και τους δυο γονείς

ceb7 cebcceb1cf81ceafceb1 cf83cebfcebbcf89cebccebfcf8d cf83cf84cebf cf80cebbceb5cf85cf81cf8c cf84cf89cebd ceb5cebdceb5cf81ceb3cf8e
facebookmaria solomou

Η δημοφιλέστατη ηθοποιός Μαρία Σολωμού, μέσω τηλεοπτικού μηνύματος, και κυρίως υπό την ιδιότητα του γονέα, ενώνει την φωνή της με αυτή των «Ενεργών Μπαμπάδων» και συντάσσεται με το δίκαιο αίτημα των παιδιών για κοινή γονική ανατροφή.

Με συνέπεια στο έργο και την αποστολή της για εμπέδωση του μηνύματος της αναγκαιότητας για την μεταρρύθμιση του Δικαίου των σχέσεων γονέων και τέκνων, προς την κατεύθυνση της κατά τεκμήριο νόμου ισότητας των γονέων ως προς τα δικαιώματα και τις υποχρεώσεις τους έναντι των παιδιών τους, η ΑΜΚΕ «Ενεργοί Μπαμπάδες για τα δικαιώματα του παιδιού» εξακολουθεί να συγκεντρώνει τις φωνές επωνύμων, αναγνωρίσιμων, ευαισθητοποιημένων Ελλήνων από όλους τους χώρους.

Στο πλαίσιο αυτό, το νέο spot έχει πρωταγωνίστρια τη Μαρία Σολωμού, που μιλάει για το δίκαιο αίτημα όλων των παιδιών, να έχουν κοινή γονική ανατροφή. Η δημοφιλής ηθοποιός μίλησε κυρίως με την ιδιότητα του γονέα και θέλησε να στείλει το δικό της μήνυμα προς πάσα κατεύθυνση, παίρνοντας σαφή θέση στο πλευρό των «Ενεργών Μπαμπάδων».

Κάθε παιδί έρχεται στον κόσμο από δύο γονείς, και δικαιούται να τους έχει, ανεξάρτητα του εάν συνδέονται μεταξύ τους με κάποιο νομικό δεσμό. Στην γονική αγάπη δεν υπάρχουν αντίπαλες «ομάδες», μα το κοινό ενδιαφέρον των γονέων για την ομαλή ανάπτυξη των παιδιών τους.

Η νομιμότητα, η θεωρία των ατομικών δικαιωμάτων, η επιστήμη και η απτή πραγματικότητα επιτάσσουν την θέσπιση της Συνεπιμέλειας, του ίσου χρόνου μεταξύ των γονέων και της εναλλασσόμενης κατοικίας.

[embedded content]

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Κορονοϊός: «Όχι» σε αυστηρό lockdown – Ποιες οι εισηγήσεις της επιτροπής – Το σχέδιο για την Αττική

ΠΗΓΗ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *