Η Μελάνια Τραμπ σκέφτεται να γράψει τα απομνημονεύματά της

ceb7 cebcceb5cebbceaccebdceb9ceb1 cf84cf81ceb1cebccf80 cf83cebaceadcf86cf84ceb5cf84ceb1ceb9 cebdceb1 ceb3cf81ceaccf88ceb5ceb9 cf84ceb1
shutterstock1232034112

Στις 20 Ιανουαρίου η Μελάνια Τραμπ θα αποτελεί κι επίσημα παρελθόν από τον τίτλο της «Πρώτης Κυρίας» των ΗΠΑ. Αλλά όπως φαίνεται και αναφέρει ο αμερικανικός Τύπος, η έξοδός της από το Λευκό Οίκο και η επιστροφή της στην καθημερινότητα ως απλή πολίτης, δεν θα γίνει και τόσο… αθόρυβα.

Και μπορεί πολλοί να πιστεύουν πως ο θόρυβος θα έχει να κάνει με το διαζύγιο που λέγεται και ακούγεται ότι θα ζητήσει από το Ντόναλντ Τραμπ, όμως, εκείνη μάλλον πάει για την έκπληξη. Κι ετοιμάζεται να γράψει τα δικά της απομνημονεύματα.

Σύμφωνα με το Page Six, και πηγή που επικαλείται, η Μελάνια έχει επαφές για να γράψει τα δικά της απομνημονεύματα ενώ τα χρήματα που θα πάρει θα είναι δικά της και θα είναι για εκείνη μια ευκαιρία να βγάλει μόνη της χρήματα. Μάλιστα ο Τραμπ φέρεται να την ενθαρρύνει να γράψει τη δική της ιστορία.

Μέχρι στιγμής, πάντως, δεν είναι σαφές αν η Μελάνια έχει ήδη ξεκινήσει τη συγγραφή του ή προτίθεται να το κάνει άμεσα.

Να υπενθυμίσουμε πως ακόμη μία πρώην Πρώτη Κυρία είχε κυκλοφορήσει την αυτοβιογραφία και δεν είναι άλλη από τη Μισέλ Ομπάμα, με το «Becoming» το 2018, δύο χρόνια μετά την αποχώρηση του Μπαράκ Ομπάμα από τον Λευκό Οίκο.

ΠΗΓΗ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *