Η μικρή λεπτομέρεια που δεν έχει παρατηρήσει κανείς μεταξύ των φωτογραφιών της Μέγκαν Μαρκλ και της Κέιτ Μίντλετον

ceb7 cebcceb9cebacf81ceae cebbceb5cf80cf84cebfcebcceadcf81ceb5ceb9ceb1 cf80cebfcf85 ceb4ceb5cebd ceadcf87ceb5ceb9 cf80ceb1cf81ceb1cf84

Μπορεί η Μέγκαν Μαρκλ να μην αποτελεί πια μέλος της βρετανικής βασιλικής οικογένειας, ωστόσο ο τρόπος που ποζάρει μπροστά στο φωτογραφικό φακό -ακόμη κι όταν αποτελούσε μέλος του παλατιού- αποτελεί μια σημαντική λεπτομέρεια που τη διαφοροποιεί από την Κέιτ.

Ακόμη κι αν έχει σημάνει το τέλος για τις «επίσημες» βασιλικές φωτογραφίες για τη Δούκισσα του Σάσεξ και αποτελεί γεγονός πια το ότι δεν θα συνυπάρξει σε καμία νέα φωτογραφία με την «συνυφάδα» της Κέιτ Μίντλετον, η Μέγκαν Μαρκλ συνεχίζει να κάνει τη διαφορά.

AP 20069540494981

Αν δεν το έχετε παρατηρήσει ποτέ, οι ειδικοί στη γλώσσα του σήματος επισημαίνουν ότι η στάση που κρατούν και οι δύο κυρίες απέναντι στο φωτογραφικό φακό, λέει πολλά για την προσωπικότητά τους.

Έτσι, η Μέγκαν, συνήθιζε να κοιτάζει απευθείας τις κάμερες, κάτι που την έκανε να φαίνεται πιο προσιτή, φιλόξενη και σίγουρη για τον εαυτό της, σύμφωνα με τους ειδικούς. «Αν και οι δύο έχουν την ίδια ηλικία υπάρχει μια σημαντική διαφορά στον τρόπο που ποζάρουν μπροστά στις κάμερες. Όπως πολλές νέες γυναίκες της γενιάς τους η Μέγκαν μοιάζει ότι ‘φλερτάρει’ απευθείας με το φακό, υποδηλώνοντας την επιθυμία να επικοινωνεί ανοιχτά και με αυτοπεποίθηση, όπως και οι υπόλοιποι συνομήλικοι της» εξηγεί στο βρετανικό Cosmopolitan η Judi James, συγγραφέας του «The Body Language Bible».

AP 18066407022405

Εντωμεταξύ, η Δούκισσα του Κέιμπριτζ σχεδόν ποτέ δεν έχει άμεση επαφή με το φακό, ενώ προτιμά συνήθως το βλέμμα της να χάνεται μακριά. Για την James, αυτή η συνήθεια υποδηλώνει ότι μπορεί να έχει μια πιο επιφυλακτική ή παθητική προσωπικότητα. «Το γεγονός ότι προτίμησε να μείνει πίσω από την κάμερα για να τραβήξει μερικές από τις επίσημες φωτογραφίες των παιδιών της υποδηλώνει μια ελαφρώς πιο εσωστρεφή προσωπικότητα απ’ ό,τι εκείνη της Μέγκαν», συμπλήρωσε η ίδια τονίζοντας ότι «η Κέιτ Μίντλετον ποζάρει όμορφα, αλλά δεν υπάρχει τακτικά άμεση επαφή με την κάμερα».

ΠΗΓΗ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *