Η νέα special έκδοση των Galaxy Buds Pro έχει κάτι από… Adidas Stan Smith!

ceb7 cebdceadceb1 special ceadcebaceb4cebfcf83ceb7 cf84cf89cebd galaxy buds pro ceadcf87ceb5ceb9 cebaceaccf84ceb9 ceb1cf80cf8c adidas stan smi

Εάν ανήκετε στους λάτρεις των συλλεκτικών editions, τότε είναι βέβαιο ότι θα σας κινήσει το ενδιαφέρον η πρόσφατη συμμαχία ανάμεσα στην Samsung και στην Adidas. Οι δύο εταιρείες συνεργάστηκαν με στόχο τη δημιουργία μιας ειδικής έκδοσης των Galaxy Buds Pro, η οποία φέρνει στο νου τα κλασικά θρυλικά παπούτσια… Stan Smith!

samsung adidas

Όπως μπορείτε να διαπιστώσετε και από τις σχετικές φωτογραφίες, η ειδική συσκευασία που περιλαμβάνει τα Galaxy Buds Pro είναι σχεδιασμένη για να θυμίζει κουτί παπουτσιών, ενώ το case που λειτουργεί και ως βάση φόρτισης μοιάζει με καπέλο του Baseball. Αν και η συνεργασία ανάμεσα στις δύο εταιρείες είναι κάτι που λογικά… ξενίζει, ωστόσο υπάρχει μια λογική πίσω από αυτό το concept, καθώς τόσο η Adidas όσο και η Samsung επιχειρούν να προβάλλουν περισσότερο το οικολογικό τους αποτύπωμα. Ενδεικτικό είναι ότι τα Galaxy Buds Pro είναι τα earphones που χρησιμοποιούν 20% περισσότερα eco friendly υλικά κατασκευής σε σύγκριση με τα υπόλοιπα earphones που κυκλοφορούν στην αγορά. Η συγκεκριμένη ειδική version δεν είναι διαθέσιμη στη χώρα μας, καθώς κυκλοφορεί αποκλειστικά στην αγορά της Κορέας, με την τιμή τους να ανέρχεται στα 249$.

ΠΗΓΗ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *