Η Παυλίνα Βουλγαράκη με jazz διάθεση στο «Half Note»

ceb7 cf80ceb1cf85cebbceafcebdceb1 ceb2cebfcf85cebbceb3ceb1cf81ceaccebaceb7 cebcceb5 jazz ceb4ceb9ceacceb8ceb5cf83ceb7 cf83cf84
Παυλίνα Βουλγαράκη Pavlina Voulgaraki

Η Παυλίνα Βουλγαράκη θα μας ταξιδέψει με τις ερμηνείες και την ενέργειά της.

Η Παυλίνα Βουλγαράκη έρχεται στο «Half Note» με jazz διάθεση για τέσσερις ξεχωριστές παραστάσεις στις 17, 18, 19 και 20 Δεκεμβρίου.

Η αγαπημένη ερμηνεύτρια και τραγουδοποιός θα ξεδιπλώσει μία ακόμη καλλιτεχνική της πτυχή και θα μοιραστεί μαζί μας κάτι που δεν έχει παρουσιάσει ξανά στο κοινό της Αθήνας.

Στον ιστορικό χώρο του «Half Note», η Παυλίνα Βουλγαράκη θα μας ταξιδέψει με τις ερμηνείες και την ενέργειά της σε τραγούδια που έχουν νικήσει τον χρόνο.

Από την Αρλέτα και τον Ορφέα Περίδη στη Χαρούλα Αλέξιου και από τη Fiona Apple και τους Jefferson Airplane έως τη Nina Simone.

Η Παυλίνα Βουλγαράκη αγαπά να πειραματίζεται σε διαφορετικά είδη και να μοιράζεται μαζί μας «κόσμους» και «χρόνους» που μόνο η μουσική μπορεί να μας ταξιδέψει.

Σε αυτούς τους κόσμους μεταφέρει τους ακροατές η Παυλίνα Βουλγαράκη και με το νέο ολοκληρωμένο άλμπουμ της με τίτλο «Ηλιαχτίδα», ένα ώριμο μπουκέτο 11 τραγουδιών που κυκλοφόρησε από την Cobalt Music τον προηγούμενο Οκτώβριο.

Η Παυλίνα Βουλγαράκη έρχεται στο «Half Note» με ένα ιδιαίτερο concept και με τη συνοδεία ενός εξαιρετικού κουαρτέτου μουσικών που αποτελείται από τον Σεραφείμ Γιαννακόπουλο στα τύμπανα, τον Μηνά Λιάκο στην ηλεκτρική κιθάρα, τον Στέλιο Προβή στο μπάσο και τον Σπύρο Μάνεση στο πιάνο.

Η προπώληση εισιτηρίων γίνεται μέσω του viva.gr.

[embedded content]

ΠΗΓΗ