Η πινακίδα με τα ελληνικά χωριά που θυμίζει βαθμολογία πρωταθλήματος κι έγινε Viral

ceb7 cf80ceb9cebdceb1cebaceafceb4ceb1 cebcceb5 cf84ceb1 ceb5cebbcebbceb7cebdceb9cebaceac cf87cf89cf81ceb9ceac cf80cebfcf85 ceb8cf85cebc

Τον γύρο του διαδικτύου κάνει τα τελευταία 24ωρα μια πινακίδα τραβηγμένη σε ένα από τα ωραία μέρη της Ελλάδας, που θυμίζει βαθμολογία… τοπικού πρωταθλήματος.

Η Φωκίδα είναι μια από τις περιοχές της Ελλάδας που συνδυάζουν τη φυσική ομορφιά και τα ορεινά τοπία, με το παραλιακό μέτωπο που επίσης προσφέρεται για να περάσει κανείς καλά τον ελεύθερο χρόνο του και να ξεσκάσει.

Τις τελευταίες ημέρες κυκλοφόρησε στο διαδίκτυο μια πινακίδα από ένα σημείο της Φωκίδας, όπου ο διερχόμενος οδηγός μπορεί να πληροφορηθεί για τις αποστάσεις προς διάφορα χωριά του νομού.

Το περίεργο της υπόθεσης είναι πως ο τρόπος με τον οποίο έχουν γραφτεί στην πινακίδα τα χιλιόμετρα, την έχουν κάνει να θυμίζει… βαθμολογία του τοπικού πρωταθλήματος ποδοσφαίρου. Αυτό είχε σαν αποτέλεσμα να γίνει viral η πινακίδα σε χρόνο dt και να δημιουργηθούν ξεκαρδιστικά σχόλια στο Twitter και το Facebook…

Δείτε τη φωτογραφία:

pinakida   vathmologia
Η επίμαχη πινακίδαFacebook

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

ΠΗΓΗ

Απάντηση

Αρέσει σε %d bloggers: