Η πτήση του τρόμου: Προσευχές από τους επιβάτες – Το αεροπλάνο έβγαζε σπίθες (videos)

ceb7 cf80cf84ceaecf83ceb7 cf84cebfcf85 cf84cf81cf8ccebccebfcf85 cf80cf81cebfcf83ceb5cf85cf87ceadcf82 ceb1cf80cf8c cf84cebfcf85cf82
facebooklatam aeroplano

Πολλοί είναι εκείνοι που φοβούνται να μπουν σε αεροπλάνο, υπό το φόβο πτώσης. Άλλωστε αν συμβεί κάτι τέτοιο, οι πιθανότητες να επιβιώσει κάποιος ελάχιστες.

Αυτόν τον τρόμο έζησαν για λίγο οι επιβάτες της πτήσης 4292 της εταιρίας Λατάμ. Η πτήση απογειώθηκε από το αεροδρόμιο «Χοσέ Μαρία Κορντόβα» του Μεντεγίν στην Κολομβία.

Λίγο μετά την απογείωση, ο κυβερνήτης συνειδητοποίησε πως το λάστιχο του μπροστινού τροχού έχει σκάσει και πως το σύστημα προσγείωσης δεν λειτουργεί. Τότε δίχως σκέψη, αποφάσισε να επιστρέψει στο αεροδρόμιο του Μεντεγίν, να κάνει κύκλους στον εναέριο χώρο μέχρι να τελειώσουν τα καύσιμα, ώστε να πραγματοποιήσει αναγκαστική προσγείωση.

Όλα αυτά τα λεπτά, οι επιβάτες έζησαν τον απόλυτο τρόμο, με κλάματα μέσα στην καμπίνα, προσευχές και κάποιους να κάνουν τον σταυρό τους.

Όταν το αεροπλάνο άρχισε να προσγειώνεται και ακούμπησε το έδαφος, άρχισαν να βγαίνουν σπίθες και φλόγες και να σχηματίζουν μια ευθεία γραμμή.

Ευτυχώς οι προσευχές έπιασαν τόπο και το αεροπλάνο προσγειώθηκε χωρίς να πάθει κάποιος το παραμικρό.

ΠΗΓΗ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.