Η Ρίτα Όρα κατέψυξε 2 φορές τα ωάριά της – «Θέλω μια μεγάλη οικογένεια»

ceb7 cf81ceafcf84ceb1 cf8ccf81ceb1 cebaceb1cf84ceadcf88cf85cebeceb5 2 cf86cebfcf81ceadcf82 cf84ceb1 cf89ceaccf81ceb9ceac cf84ceb7cf82
rita ora rita

Η διάσημη τραγουδίστρια Ρίτα Όρα θέλει να αποκτήσει μια μεγάλη οικογένεια και έχει πάρει ήδη τα μέτρα της. Σύμφωνα με την Daily Mail, έχει καταψύξει τα ωάριά της δύο φορές.

«Νομίζω ότι εμείς οι γυναίκες πιέζουμε πολύ τους εαυτούς μας, γιατί νομίζουμε ότι είναι υποχρέωσή μας να φέρουμε στον κόσμο μία ζωή. Οπότε, δεν ήθελα να ανησυχώ άλλο γι’ αυτό και πιστεύω ότι ήταν το καλύτερο πράγμα που έχω κάνει στη ζωή μου», είχε πει – μεταξύ άλλων – η Ρίτα Όρα, σε συνέντευξή της στο Independent. Η διάσημη τραγουδίστρια από το Κόσσοβο, σύμφωνα με δημοσιεύματα, είχε καταψύξει τα ωάριά της, όταν ήταν ακόμα 24 ετών και επανέλαβε τη διαδικασία ξανά στα 27 της χρόνια.

Σημειώνεται ότι η Ρίτα Όρα φαίνεται να έχει βρει τον έρωτα στα μάτια του Τάικα Γουάιτιτι, με την ίδια να δηλώνει ότι νιώθει όλο και πιο σίγουρη ότι έχει κάνει τη σωστή επιλογή. «Δεν περίμενα να βρω την αγάπη στην Αυστραλία, ούτε την έψαχνα. Θεωρώ ότι για να προστατεύσεις κάτι, για το οποίο νοιάζεσαι, πρέπει να έχεις μία αίσθηση της ιδιωτικότητας. Δε θα ήξερα τίποτα απ’ όλα αυτά, αν δεν περνούσα όσα έχω περάσει μέχρι σήμερα», είχε δηλώσει για τον αγαπημένο της.

Μάλιστα, η σχέση τους – σύμφωνα με δημοσιεύματα – φαίνεται να προχωράει υπερβολικά γρήγορα, ενώ εκείνοι σκέφτονται ήδη το ενδεχόμενο του γάμου. «Ο Τάικα τη φωνάζει “γυναίκα” του και εκείνη έχει αναφέρει πολλές φορές ότι αυτός θα είναι ο τελευταίος άντρας για εκείνη. Αν και όλοι την προειδοποιούν ότι ο Τάικα απλώς “παίζει”, δεν ακούει κανέναν. Είναι απολύτως σίγουρη για εκείνον», είχε αναφέρει πηγή από το περιβάλλον τους στο New Idea.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΗΓΗ