Η Ρωσία μπλόκαρε την πρόσβαση στο Twitter μετά το Facebook

Η Ρωσία επιβάλλει σειρά κυρώσεων σε επιχειρήσεις της Δύσης με αφορμή τον πόλεμο στην Ουκρανία και έτσι αποφάσισε να μπλοκάρει την πρόσβαση στο Twitter, ενώ λίγη ώρα νωρίτερα είχε αποφασίσει το ίδιο για το Facebook. Όπως λοιπόν μεταδίδουν το Γαλλικό Πρακτορείο και το Reuters, η ρωσική αρχή τηλεπικοινωνιών Roskomnadzor περιόρισε την πρόσβαση. Επίσης, σύμφωνα με το RIA και όμως μετέδωσαν τα ρωσικά Tass και Interfax, ο ιστότοπος εύρεσης καταλυμάτων Booking.com δεν μπορεί πλέον να χρησιμοποιηθεί για να κάνει κανείς κράτηση δωματίου εντός της Ρωσίας. ΠΗΓΗ

ceb7 cf81cf89cf83ceafceb1 cebccf80cebbcf8ccebaceb1cf81ceb5 cf84ceb7cebd cf80cf81cf8ccf83ceb2ceb1cf83ceb7 cf83cf84cebf twitter cebcceb5
twitter

Η Ρωσία επιβάλλει σειρά κυρώσεων σε επιχειρήσεις της Δύσης με αφορμή τον πόλεμο στην Ουκρανία και έτσι αποφάσισε να μπλοκάρει την πρόσβαση στο Twitter, ενώ λίγη ώρα νωρίτερα είχε αποφασίσει το ίδιο για το Facebook.

Όπως λοιπόν μεταδίδουν το Γαλλικό Πρακτορείο και το Reuters, η ρωσική αρχή τηλεπικοινωνιών Roskomnadzor περιόρισε την πρόσβαση.

Επίσης, σύμφωνα με το RIA και όμως μετέδωσαν τα ρωσικά Tass και Interfax, ο ιστότοπος εύρεσης καταλυμάτων Booking.com δεν μπορεί πλέον να χρησιμοποιηθεί για να κάνει κανείς κράτηση δωματίου εντός της Ρωσίας.

twitterΠΗΓΗ