Η Σκάρλετ Γιόχανσον δεν θέλει να είναι πρότυπο

ceb7 cf83cebaceaccf81cebbceb5cf84 ceb3ceb9cf8ccf87ceb1cebdcf83cebfcebd ceb4ceb5cebd ceb8ceadcebbceb5ceb9 cebdceb1 ceb5ceafcebdceb1ceb9

Είναι μια από τις πιο γνωστές και πιο αναγνωρίσιμες ηθοποιούς της γενιάς της και όχι μόνο. Αυτό που δεν θέλει να είναι η Σκάρλετ Γιόχανσον είναι «πρότυπο».

Η γνωστή ηθοποιός δεν πιστεύει ότι είναι υποχρεωμένη να αποτελεί δημόσιο πρότυπο. Σε συνέντευξή της στο περιοδικό The Gentlewoman, η Σκάρλετ Γιόχανσον είπε ότι δεν αντιλαμβάνεται την πίεση που ασκείται στους ηθοποιούς να εκφράσουν θέση για ορισμένα θέματα.

«Δεν νομίζω ότι οι ηθοποιοί είναι υποχρεωμένοι να έχουν δημόσιο ρόλο στην κοινωνία. Μερικοί άνθρωποι το θέλουν, αλλά η ιδέα του να είσαι υποχρεωμένος να το κάνεις είναι άδικη», είπε η Σκάρλετ Γιόχανσον.

SCARLETTJOHANSSON2

SCARLETTJOHANSSON2

«Δεν επιλέξαμε να είμαστε πολιτικοί, είμαστε ηθοποιοί. Η δουλειά μας είναι να είμαστε ο καθρέφτης για το κοινό, να έχουμε μία ενσυναίσθηση μέσω της τέχνης. Αυτό είναι το έργο μας», συνέχισε.

Η Σκάρλετ Γιόχανσον πρόσθεσε ακόμα ότι ο κόσμος θα πρέπει να παρακολουθεί τις παραστάσεις ή τις ταινίες των ηθοποιών ανεξάρτητα με τις πολιτικές απόψεις τους.

Και σημείωσε ότι οποιεσδήποτε κι αν είναι οι πολιτικές τοποθετήσεις ή ο τρόπος ζωής ενός ηθοποιού θα υπάρχουν άνθρωποι που θα διαφωνούν, τονίζοντας ότι «κρίνουμε ο ένας τον άλλον όλη την ώρα. Κρίνουμε συνεχώς».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΗΓΗ