Η ταινία «Monsta X: The Dreaming» έρχεται στους κινηματογράφους τον Δεκέμβριο

ceb7 cf84ceb1ceb9cebdceafceb1 monsta x the dreaming ceadcf81cf87ceb5cf84ceb1ceb9 cf83cf84cebfcf85cf82 cebaceb9cebdceb7cebcceb1cf84

Η ταινία περιλαμβάνει συνεντεύξεις με τα μέλη των Monsta X και μία συναυλία του συγκροτήματος.

Το παγκόσμιο K-pop και pop συγκρότημα Monsta X, γνωστό για τις δυνατές, εμβληματικές και υπέροχες ερμηνείες του, αγαπιέται και αγαπά τους αμέτρητους θαυμαστές του σε όλο τον κόσμο.

Ως δώρο σε αυτούς τους φανατικούς θαυμαστές τους, γνωστούς ως «MONBEBE», οι Monsta X πρόκειται να κυκλοφορήσει στις κινηματογραφικές αίθουσες σε περισσότερες από 70 χώρες την ταινία «Monsta X: The Dreaming», ξεκινώντας από την Κορέα στις 8 Δεκεμβρίου και παγκοσμίως στις 9 και 11 Δεκεμβρίου.

Αμφισβητήστε, εξελιχθείτε, ονειρευτείτε και γιορτάστε τα υπέροχα επιτεύγματα και το εκπληκτικό μέλλον των Monsta X με το «Monsta X: The Dreaming».

Αυτή η ολοκαίνουργια ταινία προσφέρει μια προσωπική ματιά στην απαιτητική διαδρομή των Monsta X τα τελευταία έξι χρόνια και περιλαμβάνει αποκλειστικές συνεντεύξεις με κάθε μέλος του συγκροτήματος ξεχωριστά, προσωπικές ιστορίες από τη διαμονή τους στην Αμερική και ένα ειδικό απόσπασμα με μια συναυλία τους αποκλειστικά για τους θαυμαστές τους.

Αυτό το ανεπανάληπτο κινηματογραφικό γεγονός περιλαμβάνει επίσης δυναμικές εκτελέσεις των κορυφαίων επιτυχιών τους, μαζί με μια αποκλειστική πρώτη ματιά στα «The Dreaming», «One Day» και άλλα τραγούδια από το επερχόμενο άλμπουμ τους «Monsta X: The Dreaming», που θα κυκλοφορήσει στις 10 Δεκεμβρίου.

Η προπώληση εισιτηρίων για την ταινία θα ξεκινήσει στις 4 Νοεμβρίου στη διεύθυνση www.MONSTAXTheDreaming.com. Μέχρι αυτήν την ώρα δεν έχει προγραμματιστεί η προβολή της ταινίας στην Ελλάδα.

ΠΗΓΗ