Η Χριστίνα Κοντοβά για διακοπές στην Μύκονο – «Ονειρεύομαι το κοντινό μέλλον»

ceb7 cf87cf81ceb9cf83cf84ceafcebdceb1 cebacebfcebdcf84cebfceb2ceac ceb3ceb9ceb1 ceb4ceb9ceb1cebacebfcf80ceadcf82 cf83cf84ceb7cebd cebc

Η σχεδιάστρια μόδας Χριστίνα Κοντοβά ξεκουράζεται μακριά από δουλειές και υποχρεώσεις, ωστόσο, η μικρή Ada δεν λείπει στιγμή από το μυαλό της.

Η γνωστή σχεδιάστρια μόδας, Χριστίνα Κοντοβά, ξεκίνησε τις διακοπές της από το αγαπημένο της νησί στην Ελλάδα.

Η Χριστίνα Κοντοβά, μετά την επιστροφή της από την Ουγκάντα που πήγε να δει την κόρη που πρόκειται να υιοθετήσει, ήρθε στην Αθήνα για να κανονίσει κάποιες επαγγελματικές υποχρεώσεις και έφυγε για… Μύκονο!

Η Χριστίνα Κοντοβά εδώ και μερικές μέρες απολαμβάνει τον ήλιο και την θάλασσα των Κυκλάδων και ξεκουράζεται μακριά από δουλειές και υποχρεώσεις.

Ωστόσο, η μικρή Ada δεν λείπει στιγμή από το μυαλό της σχεδιάστριας! Η Χριστίνα Κοντοβά σκέφτεται συνεχώς την κόρη της και ανυπομονεί να την ξαναδεί αλλά και να καταφέρει να την φέρει μαζί της στην Ελλάδα.

Η γνωστή Ελληνίδα πήγε για το καθημερινό της μπάνιο στην αγαπημένη της παραλία, όταν βρήκε μπροστά της παιχνίδια. Όπως ήταν επόμενο, το πρώτο πράγμα που της ήρθε στο μυαλό ήταν η Ada! «Ονειρεύομαι το κοντινό μέλλον #Ada» έγραψε στα social media.

Δείτε την εικόνα που ανέβασε η Χριστίνα Κοντοβά στο Instagram:

kontoba in

kontoba in

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΗΓΗ