Η χώρα θα βγει από το τέλμα μόνο από ένα κόμμα και πρωθυπουργό που δεν θα σκέφτεται το πολιτικό κόστος

ceb7 cf87cf8ecf81ceb1 ceb8ceb1 ceb2ceb3ceb5ceb9 ceb1cf80cf8c cf84cebf cf84ceadcebbcebcceb1 cebccf8ccebdcebf ceb1cf80cf8c ceadcebdceb1

pyrkagia 0

Όλοι βλέπουμε, εδώ και χρόνια ότι η ομάδα δεν τραβάει, η δανειοδότηση των ξένων είναι αυτή που ουσιαστικά μας κρατάει στη ζωή.

Υπάρχουν άπειρα προβλήματα τα οποία καμία κυβέρνηση ή και πολίτες δεν θέλουν να λυθούν γιατί όλα θίγουν μεγάλο αριθμό πολιτών.

 


Στην περίπτωση των πυρκαγιών έχουμε την κλασική επανάληψη του ‘Εγκλημα και τιμωρία.

Όταν κτίζεις μέσα στα δάση και τα ρέμματα, μοιραία θα έλθει η μέρα που θα το πληρώσεις.

Τα καιρικά φαινόμενα έχουν ενταθεί και πάντα υπάρχει και η ανθρώπινη ανικανότητα, ή έστω αν θέλετε ανθρώπινα λάθη.

Οι χώρες που έχουν σχέδιο, κτίζουν μεμονωμένα σπίτια στα δάση, όπως στην Καλιφόρνια, δεν κάνουν οικισμούς που τρώνε σιγά σιγά τα δάση που παίζουν σημαντικό ρόλο στην ανθρώπινη φύση.

Οι πολλές περιοχές στην Αττική που κινδύνευσαν ή κάηκαν έχουν δημιουργηθεί μέσα στα δάση.

Πολεοδομία και όλες οι κυβερνήσεις έχουν ευθύνη γι’ αυτό το αίσχος που δεν πρόκειται να αλλάξει.

Χθες βρίζαμε τον Τσίπρα, σήμερα τον Μητσοτάκη, αύριο πάλι τον Τσίπρα ή κάποιον άλλο, ποτέ όμως δεν μιλάμε για τις δικές μας ευθύνες που τα περιμένουμε όλα από το κράτος, ακόμα και να καθαρίσει τις αυλές μας από τις ξερές πευκοβελόνες.

Αν πιστέψουμε τους επιστήμονες αν δεν καούμε σαν τα χιλιάδες ζώα που χάθηκαν αυτές τις μέρες, θα πνιγούμε από τις πλημμύρες που θα ακολουθήσουν.

Αυτή η κυβέρνηση και όλοι οι υπεύθυνοι ξέρουν τι πρέπει να κάνουν, ας το κάνουν πριν να είναι αργά, μερικές ώρες είναι αρκετές για να καταστρέψουν όλη την χώρα, εντάξει η Ομόνοια μπορεί να μην κινδυνέψει, αλλά την έχουν καταστρέψει με άλλο τρόπο.

Κώστας Ζουγρής


ΠΗΓΗ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *