Η 37χρονη Λάρα Τραμπ και οι θεωρίες για μια νέα πολιτική δυναστεία στις ΗΠΑ

ceb7 37cf87cf81cebfcebdceb7 cebbceaccf81ceb1 cf84cf81ceb1cebccf80 cebaceb1ceb9 cebfceb9 ceb8ceb5cf89cf81ceafceb5cf82 ceb3ceb9ceb1 cebc

Φαίνεται πως είναι ένα όνομα που θα μας απασχολήσει πολύ στο μέλλον.

Τα φώτα έπεσαν πρόσφατα στη νύφη του Ντόναλντ Τραμπ, που εργάστηκε ως σύμβουλος στην πρόσφατη εκστρατεία για την επανεκλογή του και οι φήμες τη θέλουν τώρα να κατεβαίνει υποψήφια στη Βόρεια Καρολίνα το 2022.

Η 37χρονη Λάρα μοιάζει η πιο ιδανική για να συνεχίσει την πολιτική κληρονομιά του Τραμπ. Είναι η γυναίκα του γιου του προέδρου, Έρικ, και ζούσε ως πρόσφατα στη σκιά της 38χρονης Ιβάνκα.

AP 20308205899072

Η Λάρα έχει σπουδάσει ζαχαροπλαστική και ήταν τηλεοπτική παραγωγός, λειτουργώντας ακόμα και ως παρουσιάστρια στο γυαλί.

Η ίδια ήταν ένα από τα πρόσωπα της ομάδας Τραμπ που ξεχώρισε σταδιακά και πλέον είναι μια δύναμη που ανεβαίνει αργά αλλά σταθερά. Είναι εξάλλου αυτή που φέρεται να είναι η πρώτη από την οικογένεια που θα διεκδικήσει πολιτική θέση στο κόμμα των Ρεπουμπλικανών.

Ήδη από πέρυσι έχει φιλοτεχνήσει την εικόνα μιας καλοσυνάτης και προσγειωμένης γυναίκας στα κοινωνικά μέσα, ανεβάζοντας αποκλειστικά οικογενειακό υλικό.

Ταυτοχρόνως, της αναγνωρίζουν ότι εγκατέλειψε την καριέρα της για να βοηθήσει στην εκλογή του πεθερού της το 2016.

Ακόμα και η Λάρα έχει δεχτεί ωστόσο κριτική. Όχι μόνο για τις συνήθεις επιθέσεις της στον Τύπο, όπως ακριβώς κάνει και ο πεθερός της δηλαδή, αλλά και για το περσινό σχόλιό της, όπου άσκησε δριμεία κριτική στη Μέρκελ για την υποδοχή μεταναστών στη Γερμανία.

«Ένα από τα χειρότερα πράγματα που συνέβη στη Γερμανία», είχε αποκαλέσει την κίνηση.

ΠΗΓΗ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *