Η Adele αποκαλύπτει ότι η αρχική εκδοχή του «I Drink Wine» είχε διάρκεια 15 λεπτά

ceb7 adele ceb1cf80cebfcebaceb1cebbcf8dcf80cf84ceb5ceb9 cf8ccf84ceb9 ceb7 ceb1cf81cf87ceb9cebaceae ceb5cebaceb4cebfcf87ceae cf84

«Μου είπαν ότι κανείς δεν παίζει στο ραδιόφωνο ένα τραγούδι 15 λεπτών».

Η Adele αποκάλυψε ότι το τραγούδι «I Drink Wine» ήταν αρχικά πολύ μεγαλύτερο από την εκδοχή που συμπεριλήφθηκε στο νέο άλμπουμ της «30».

Το «I Drink Wine» είναι το έβδομο κατά σειρά τραγούδι του «30» και περιγράφει λεπτομερώς τις μάχες που χρειάζονται για να προχωρήσει μια σχέση.

Παρότι τραγούδι έχει διάρκεια λίγο μεγαλύτερη των έξι λεπτών, η Adele αποκάλυψε ότι στην πραγματικότητα το «I Drink Wine» ήταν πολύ μεγαλύτερο και ότι η δισκογραφική της εταιρεία της είπε ότι δεν θα παιζόταν ποτέ στο ραδιόφωνο.

«Η δισκογραφική εταιρεία μου είπε: “Άκου, όλοι σε αγαπούν, αλλά κανείς δεν παίζει στο ραδιόφωνο ένα τραγούδι 15 λεπτών”», δήλωσε η Adele στο «Rolling Stone».

Το «30» είναι ένα βαθιά προσωπικό άλμπουμ που καταγράφει τη ζωή της τραγουδίστριας εν μέσω του επώδυνου διαζυγίου της με τον πρώην σύζυγό της, Simon Konecki, με τον οποίο έχει αποκτήσει τον εννέα ετών γιο της Angelo, αλλά και τον τρόπο με τον οποίο αντιμετωπίζει τη μητρότητας και τη φήμη.

[embedded content]

ΠΗΓΗ