Η Adele δίνει πρόγευση από το νέο τραγούδι «Easy On Me»

ceb7 adele ceb4ceafcebdceb5ceb9 cf80cf81cf8cceb3ceb5cf85cf83ceb7 ceb1cf80cf8c cf84cebf cebdceadcebf cf84cf81ceb1ceb3cebfcf8dceb4ceb9
adele glastonbury 1467020522

Η Adele έκανε μία ζωντανή μετάδοση διάρκειας 40 λεπτών.

Η Adele εξέπληξε τους θαυμαστές της όταν, σε μία απροσδόκητη στιγμή, αποκάλυψε περίπου 40 δευτερόλεπτα από το νέο single της «Easy On Me».

Η τραγουδίστρια είχε μια ώρα στη διάθεσή της πριν από μια συνέντευξη, οπότε έκανε μια ζωντανή μετάδοση μέσω του Instagram για να μιλήσει με τους διαδικτυακούς φίλους της. Προς το τέλος της μετάδοσης, μάλιστα, χάρισε σε όσους συντονίστηκαν μια πρόγευση από τη νέα μπαλάντα.

«Δεν υπάρχει χρυσός σε αυτό το ποτάμι / Που πλένω τα χέρια μου για πάντα/ Και υπάρχει ελπίδα σε αυτά τα νερά/ Αλλά δεν μπορώ να κάνω τον εαυτό μου να κολυμπήσει όταν πνίγομαι σε αυτή τη σιωπή/ Μωρό μου, άσε με να μπω», να τραγουδάει η Adele στο απόσπασμα.

Η Adele, που είχε αποσυντονιστεί λίγο από τα δύο της σκυλιά και την προσπάθεια να καταλάβει πώς να προσθέσει έναν ακόμη χρήστη του Instagram στη ζωντανή μετάδοση, κοίταζε με απορία τη ροή των ερωτήσεων, πριν αποκαλύψει ένα δείγμα από το «Easy On Me», το οποίο πρόκειται να κυκλοφορήσει στις 15 Οκτωβρίου.

Το «Easy On Me» θα κάνει πράξη τη δισκογραφική επανεμφάνιση της Βρετανίας τραγουδίστριας μετά από έξι χρόνια και αναμένεται να συμπεριληφθεί στο επόμενο άλμπουμ της, το οποίο θα μπορούσε να έχει τον τίτλο «30», με βάση τις μυστηριώδεις διαφημιστικές πινακίδες που εμφανίστηκαν πρόσφατα σε όλο τον κόσμο.

Εκτός από την παρουσίαση μιας πρόγευσης του «Easy On Me», η Adele απάντησε σε μια σειρά από τυχαίες ερωτήσεις των θαυμαστών της. Πολλές ερωτήσεις, φυσικά, επικεντρώθηκαν στο επερχόμενο άλμπουμ της, αλλά η ίδια δεν ήθελε να «προδώσει πολλά» ακόμα.

«Έχω ένα αγαπημένο τραγούδι από το νέο άλμπουμ. Αλλά δεν θα σας πω ποιο είναι γιατί δεν έχετε ακόμα τη λίστα με τους τίτλους. Είμαι ενθουσιασμένη που το κυκλοφορώ επιτέλους», ανέφερε.

Η Adele αποκάλυψε αόριστα ότι το άλμπουμ «θα κυκλοφορήσει σύντομα, μην ανησυχείτε», και παρόλο που σε μία νέα συνέντευξή της δήλωσε ότι δεν είναι απαραίτητα ένας «δίσκος διαζυγίου», κατά τη διάρκεια της ζωντανής μετάδοσης στο Instagram, τόνισε ότι βασίζεται στο «διαζύγιο, μωρό μου, στο διαζύγιο».

Η 33χρονη τραγουδίστρια εξέφρασε επίσης την υποστήριξή της στην Britney Spears εν μέσω του δικαστικού αγώνα για την άρση της κηδεμονίας της.

«Φυσικά και υποστηρίζω το #FreeBritney. Την αγαπώ την Britney. Τη συνάντησα μερικές φορές. Τη λατρεύω πραγματικά. Πραγματικά χαίρομαι γι’ αυτήν», σχολίασε και στη συνέχεια αποκάλυψε ότι το αγαπημένο της άλμπουμ του 2021, μέχρι στιγμής, είναι το «Certified Lover Boy» του Drake.

ΠΗΓΗ