Η Adele μιλάει για το νέο άλμπουμ της στην πρώτη της συνέντευξη μετά από 5 χρόνια

ceb7 adele cebcceb9cebbceacceb5ceb9 ceb3ceb9ceb1 cf84cebf cebdceadcebf ceaccebbcebccf80cebfcf85cebc cf84ceb7cf82 cf83cf84ceb7cebd cf80
Adele British Vogue 1633626682

«Θέλω να μοιραστώ τον εαυτό μου με τους πάντες σε αυτό το άλμπουμ».

Όταν τραγουδάει, η Adele είναι η μεγαλύτερη pop star στον πλανήτη. Αλλά όταν δεν τραγουδάει, είναι σχεδόν αόρατη. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο η πρώτη συνέντευξή της μετά από πέντε χρόνια, για το νέο τεύχος της βρετανικής και της αμερικανικής «Vogue», είναι σαν μία δυνατή και αναζωογονητική βροχή για τους θαυμαστές της μετά από μια ατελείωτη ξηρασία.

Εν όψει της κυκλοφορίας του νέου single της, της απαλής μπαλάντας «Easy On Me», που θα αποκαλυφθεί στις 15 Οκτωβρίου, η Adele εξηγεί γιατί πιστεύει ότι το καινούργιο άλμπουμ της θα είναι η καλύτερη δισκογραφική δουλειά της μέχρι σήμερα και σημειώνει ότι μετά τις έντονες συναισθηματικές αλλαγές που έχει περάσει τα τελευταία χρόνια, έχει αποκτήσει πλέον περισσότερη συγκέντρωση και γαλήνη.

«Είναι ένα ευαίσθητο θέμα για μένα, αυτός ο δίσκος, μόνο και μόνο όσον αφορά το πόσο τον αγαπώ», είπε για το άλμπουμ που οι θαυμαστές της εικάζουν ότι θα ονομάζεται «30», σύμφωνα με τους τίτλους των προηγούμενων δισκογραφικών δουλειών της, «19», «21» και «25».

«Πάντα λέω ότι το “21” δεν μου ανήκει πια. Όλοι το έβαλαν τόσο πολύ μέσα στην καρδιά τους. Αυτό το άλμπουμ δεν θα το αφήσω να φύγει. Αυτό είναι το δικό μου άλμπουμ. Θέλω να μοιραστώ τον εαυτό μου με τους πάντες, αλλά δεν νομίζω ότι θα το αφήσω ποτέ αυτό το άλμπουμ», συνέχισε.

Σχετικά με την πορεία που ακολουθεί το νέο άλμπουμ της, η Adele περιέγραψε: «Στην αρχή μοιάζει με αυτοκαταστροφή… μετά είναι αυτοστοχασμού και μετά ένας ένα είδος αυτο-λύτρωσης. Αλλά αισθάνομαι έτοιμη. Θέλω πραγματικά ο κόσμος να ακούσει τη δική μου πλευρά της ιστορίας αυτή τη φορά».

Μετά από παρότρυνση του ψυχολόγου της, η 33χρονη τραγουδίστρια βυθίστηκε στη μοναξιά της παιδικής της ηλικίας και στα ανεξερεύνητα προβλήματα με τον πατέρα της τα οποία απέφευγε ως ενήλικη, γεγονός που την οδήγησε σε αποκαλύψεις για τα μοτίβα στην ερωτική ζωή της, τα οποία στη συνέχεια εισχώρησαν στα νέα τραγούδια της.

Η διαπίστωση που έκανε ήταν ότι: «Δεν ήμουν σίγουρη αν κάποιος που υποτίθεται ότι σε αγαπάει, σε αγαπάει και δεν σε βάζει σε προτεραιότητα με οποιαδήποτε ιδιότητα όταν είσαι μικρή. Το υποθέτεις και το συνηθίζεις».

«Έτσι, η σχέση μου με τους άντρες γενικά, σε όλη μου τη ζωή, είχε πάντα ως εξής: Θα με πληγώσεις, οπότε θα σε πληγώσω εγώ πρώτα. Είναι απλά τοξικό και με εμποδίζει να βρω πραγματικά την ευτυχία», παραδέχτηκε.

Η Adele αποφάσισε ότι ήθελε να εξηγήσει στο νέο άλμπουμ της κάποιες από τις δυσκολίες του έρωτα, έτσι ώστε όταν ο γιος της θα είναι 20 ή 30 ετών να μπορεί να καταλάβει ποια είναι τώρα η μητέρα του και γιατί «επέλεξε οικειοθελώς να διαλύσει ολόκληρη τη ζωή του για την αναζήτηση της δικής της ευτυχίας».

«Αυτό τον έκανε πραγματικά δυστυχισμένο μερικές φορές. Και αυτό είναι μια πραγματική πληγή για μένα που δεν ξέρω αν θα μπορέσω ποτέ να θεραπεύσω», λέει για τον αντίκτυπο του διαζυγίου στον γιο της.

Η αστέρας της μουσικής περιέγραψε ότι έγραψε το πρώτο τραγούδι του επερχόμενου άλμπουμ της το 2018, με θέμα το τέλους του γάμου της και αποκάλυψε ότι δεν έγραψε άλλο τραγούδι για έξι μήνες επειδή ένιωσε ότι «τα είπε όλα».

Αλλά αν περιμένετε ένα «δίσκο διαζυγίου», η Adele σας διαβεβαιώνει ότι δεν πρόκειται περί αυτού.

«Υπέθεσα ότι θα αφορούσε το διαζύγιό μου, αλλά δεν είναι έτσι», είπε, προσθέτοντας ότι το τραγούδι που ανέφερε είναι το μόνο κομμάτι που ασχολείται με τον χωρισμό της.

Επίσης αποκάλυψε είναι ότι  δημιούργησε το νέο άλμπουμ μαζί με τον τακτικό συνεργάτη της, Greg Kurstin, καθώς και με τον Max Martin, τον βραβευμένο με Όσκαρ παραγωγό Ludwig Göransson και τον νέο αγαπημένο της, Inflo, έναν παραγωγό με έδρα το Λονδίνο, γνωστό για τη συνεργασία του με τους Little Simz και τη μυστηριώδη κολεκτίβα Sault.

Και, όπως συνηθίζεται στα άλμπουμ της Adele, δεν υπάρχουν συμμετοχές άλλων καλλιτεχνών. «Δεν είναι ότι δεν το θέλω. Δεν είναι σχεδιασμένο. Απλά δεν ήταν ποτέ σωστό για κάποιο λόγο», δήλωσε η Adele σχετικά με το γεγονός ότι πορεύεται μόνη της σε μια εποχή με τόσες πολλές κορυφαίες συνεργασίες.

ΠΗΓΗ