Η Alanis Morissette κυκλοφορεί για καλό σκοπό το τραγούδι «I Miss The Band»

ceb7 alanis morissette cebacf85cebacebbcebfcf86cebfcf81ceb5ceaf ceb3ceb9ceb1 cebaceb1cebbcf8c cf83cebacebfcf80cf8c cf84cebf cf84cf81ceb1ceb3
alanis morissette 1291062

Στους μουσικούς της μπάντας της αφιερώνει η Alanis Morissette το νέο τραγούδι της.

Η Alanis Morissette κυκλοφορεί για καλό σκοπό ένα νέο τραγούδι με τίτλο «I Miss The Band».

Το τραγούδι είναι μια αφιέρωση της Καναδής ερμηνεύτριας στους μουσικούς της καθώς συμπληρώνουν ένα χρόνο μακριά από τις ζωντανές εμφανίσεις.

Σε αυτή τη γλυκιά μπαλάντα η Alanis Morissette θυμάται κάθε πτυχή των περιοδειών, περιγράφοντας ότι αναρωτιέται σε ποια πόλη έφτασε κάθε φορά, αλλά, το τελετουργικό που ακολουθεί πριν ξεκινήσουν οι συναυλίες της και τα εκτυφλωτικά φώτα της σκηνής.

Ωστόσο μεγάλο μέρος του «I Miss The Band» αποτυπώνει τη μοναδική σχέση μεταξύ της Alanis Morissette και της μπάντας της.

Η Alanis Morissette μοιράζεται επίσης ένα μουσικό βίντεο για το «I Miss The Band», σε σκηνοθεσία του Victor Indrizzo, το οποίο συνδυάζει το τραγούδι με παρασκηνιακά πλάνα από τις παλαιότερες περιοδείες της τραγουδίστριας.

Τα έσοδα από το «I Miss The Band» θα παραχωρηθούν στην «Backline», μια μη κερδοσκοπική οργάνωση που συνδέει τους επαγγελματίες της μουσικής βιομηχανίας και τα μέλη των οικογενειών τους με πόρους ψυχικής υγείας και ευεξίας.

«Η ζωή σε αυτή τη βιομηχανία μπορεί να γίνει απίστευτα απομονωμένη και δύσκολη», αναφέρει η Alanis Morissette.

«Η “Backline” παρέχει ένα ασφαλές, ιδιωτικό και άμεσο μέρος για βοήθεια. Διατίθεται δωρεάν σε καλλιτέχνες, μάνατζερ, ατζέντηδες, μέλη συνεργείων, παραγωγούς, δισκογραφικές εταιρείες και στις οικογένειές τους. Τα προγράμματα της “Backline” προσφέρουν συντονισμό περιστατικών, ομάδες υποστήριξης και προγράμματα ευεξίας για την κάλυψη των αναγκών αυτής της μοναδικής κοινότητας», εξηγεί.

Τον Ιούλιο του 2020 η Alanis Morissette κυκλοφόρησε μέσω της RCA Records / Sony Music το πρώτο άλμπουμ της μετά από οκτώ χρόνια, με τίτλο «Such Pretty Forks In The Road».

[embedded content]

ΠΗΓΗ