Η Alessia Cara επιστρέφει με τα δύο νέα singles «Sweet Dream» και «Shapeshifter»

ceb7 alessia cara ceb5cf80ceb9cf83cf84cf81ceadcf86ceb5ceb9 cebcceb5 cf84ceb1 ceb4cf8dcebf cebdceadceb1 singles sweet dream cebaceb1ceb9
alessia cara 161237004

Τα δύο πρώτα δείγμα του νέου άλμπουμ της Alessia Cara.

Η Alessia Cara ανοίγει την αυλαία του τρίτου ολοκληρωμένου άλμπουμ της παρουσιάζοντας τα δύο ολοκαίνουργια singles «Sweet Dream» και «Shapeshifter», τα οποία κυκλοφορούν από την Def Jam Recordings / Universal Music.

Το «Sweet Dream» συνοδεύεται από music video, ενώ η οπτικοποίηση του «Shapeshifter» θα αποκαλυφθεί στις 23 Ιουνίου.

«Το θέμα της δυαδικότητας επαναλαμβάνεται στο επόμενο άλμπουμ, οπότε ήταν λογικό να κυκλοφορήσουμε δύο τραγούδια για να συστήσουμε και τα δύο άκρα του νήματος», λέει η Alessia Cara.

«Η πρώτη πλευρά είναι το “Sweet Dream” που αντιπροσωπεύει τις δυσκολίες και την αίσθηση ανικανότητας που με περιβάλλουν τα τελευταία δύο χρόνια. Αναφέρεται στην αϋπνία και τους κύκλος που κάνει ο εγκέφαλός μου τη νύχτα, ενώ υποτίθεται ότι κοιμάμαι. Ποτέ δεν είναι διασκεδαστικό!», εξηγεί.

«Στη συνέχεια, από την άλλη πλευρά, υπάρχει το “Shapeshifter” που είναι πνευματώδες και εκλεπτυσμένο με τρόπο που νιώθω να αντιπροσωπεύει τα πιο ώριμα και ανάλαφρα μέρη του άλμπουμ. Έπρεπε να νιώσω πολύ πόνο για να ξανακερδίσω τη θέση μου και αυτό το τραγούδι έχει την αίσθηση του ανένδοτου, παρόλο που δεν αφορά τα πιο χαρούμενα πράγματα», συνεχίζει.

Καθώς εγκαινιάζει τον κύκλο του νέου άλμπουμ της, η Alessia Cara είναι περιζήτητη για τη μοναδική στο είδος της φωνή της και τις δυναμικές ερμηνείες της.

Πρόσφατα ανακοινώθηκε ότι θα διασκευάσει το κλασικό τραγούδι «Enter Sandman» των Metallica στην επερχόμενη deluxe έκδοση του «The Black Album» και ότι θα συμμετάσχει στις 25 Σεπτεμβρίου στην παγκόσμια συναυλία του «Global Citizen» μαζί ένα ευρύ φάσμα αστέρων της μουσικής.

Δείτε το music video του «Sweet Dream»:

[embedded content]

Ακούστε το «Shapeshifter»:

[embedded content]

Βρείτε επίσης τα δύο νέα singles στο Spotify:

Ακολουθήστε το Hit Channel στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελληνική και Ξένη μουσική.

ΠΗΓΗ