Η Alessia Cara λύνει ένα σουρεαλιστικό ερωτικό σκάνδαλο στο video του «Shapeshifter»

ceb7 alessia cara cebbcf8dcebdceb5ceb9 ceadcebdceb1 cf83cebfcf85cf81ceb5ceb1cebbceb9cf83cf84ceb9cebacf8c ceb5cf81cf89cf84ceb9cebacf8c cf83
Alessia Cara Shapeshifter video 15951250

Η Alessia Cara αλλάζει πρόσωπα στο νέο music video της.

Η Alessia Cara δοκιμάζει στο έπακρο τις δυνατότητές της στην υποκριτική κατά μήκος του music video για το νέο τραγούδι της «Shapeshifter».

Η βραβευμένη με Grammy τραγουδίστρια και τραγουδοποιός από τον Καναδά υποδύεται τους ρόλους της περιφρονημένης συζύγου, του άπιστου συζύγου, ενός ιδιωτικού ερευνητή, του κηπουρού και της υπηρέτριας.

Σε σκηνοθεσία Tusk, το music video ακολουθεί κυρίως τον ιδιωτικό ερευνητή καθώς προσπαθεί να καταλάβει ποια είναι η μυστική ερωμένη του συζύγου.

Το μυστήριο τελειώνει με μια πολύ απροσδόκητη και σουρεαλιστική ανατροπή, όταν ο ντετέκτιβ πιάνει τον σύζυγο να φιλάει μια φιγούρα με το κεφάλι ενός προβάτου. Αφού σκοντάφτει και πέφτει μέσα στην πισίνα, ο ιδιωτικός ερευνητής φαίνεται σαν να ξυπνά από ένα όνειρο σε έναν ωκεανό πολύ μακριά.

To «Shapeshifter» είναι μαζί με το «Sweet Dream» τα δύο νέα τραγούδια της Alesia Carra που κυκλοφόρησαν από την Def Jam Recordings / Universal Music την προηγούμενη εβδομάδα.

Απεικονίζοντας μια ολοκαίνουργια και διαφορετική πλευρά της Alessia Cara, το «Shapeshifter» διαθέτει «περίπλοκους» και «αιχμηρούς» στίχους και «δραματική» παραγωγή, όπως περιγράφει η ίδια.

Το τραγούδι πειραματίζεται με την ίδια την ταυτότητά του και ακολουθεί νέες κατευθύνσεις καθώς η Alessia Cara τραγουδά για τα ανάμεικτα συναισθήματά της για μία σχέση που έχει τελειώσει. Ενώ είναι θυμωμένη, εξακολουθεί να διατηρεί κάποια συναισθήματα και είναι λυπημένη για το χωρισμό τους.

Ακολουθήστε το Hit Channel στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελληνική και Ξένη μουσική.

ΠΗΓΗ