Η Ally Brooke και ο Carlos Santana θα κυκλοφορήσουν τραγούδι με μήνυμα κατά των αυτοκτονιών

ceb7 ally brooke cebaceb1ceb9 cebf carlos santana ceb8ceb1 cebacf85cebacebbcebfcf86cebfcf81ceaecf83cebfcf85cebd cf84cf81ceb1ceb3cebfcf8dceb4
Ally Brooke GettyImages 1201573876

Όσα είπε ο Carlos Santana για τη συνεργασία του με την Ally Brooke.

Αφού η Ally Brooke ανακοίνωσε ότι το πρώτο της σόλο άλμπουμ θα είναι εξ ολοκλήρου στα ισπανικά και ότι άλλαξε ομάδα management, γίνει γνωστό τώρα ότι θα κυκλοφορήσει τώρα ένα τραγούδι μαζί με τον Carlos Santana που θα περιέχει ένα σημαντικό μήνυμα κατά των αυτοκτονιών.

Η αποκάλυψη του νέου τραγουδιού, το οποίο θα έχει τον τίτλο «Break», έγινε από τον ίδιο τον θρυλικό κιθαρίστα Carlos Santana σε συνέντευξη που έδωσε στο περιοδικό «People» μαζί με την Diane Warren, δημιουργό του τραγουδιού.

«Θα έπρεπε να είναι το τραγούδι της χρονιάς για το μήνυμά του κατά των αυτοκτονιών», δήλωσε ο Carlos Santana. «Αν κοιτάξεις τους στίχους χωρίς να ακούσεις τη μουσική, σε σηκώνει. Αυτό μου αρέσει, να εμπνέω και να ανεβάζω τους ανθρώπους σε ένα μέρος όπου μπορούν να αποδεχτούν το δικό τους φως», συνέχισε.

«Η μουσική έχει ένα μεγαλείο όταν την ακούς. Περιμένετε μέχρι να ακούσετε την Ally Brooke να τραγουδάει στα ισπανικά και στα αγγλικά. Θα σας εκπλήξει», κατέληξε ο Carlos Santana.

Η καταξιωμένη τραγουδοποιός και μουσικός Diane Warren σχολίασε για το «Break» και τη συμμετοχή της Ally Brooke: «Όταν ο Carlos μου ζήτησε ένα τραγούδι για το άλμπουμ του, σκέφτηκα ότι θα ήταν το τέλειο κομμάτι. Η Ally λάτρεψε το τραγούδι, είναι θεαματικό, πραγματικά. Είναι ένα πανέμορφο κομμάτι».

Η Diane Warren εγγυήθηκε επίσης ότι θα συνεργάζεται πιο συχνά με την Ally Brooke.

Το πρώην μέλος των Fifth Harmony αναφέρθηκε στο τραγούδι «Break» και στη σημασία του με μία ανάρτηση στο Twitter.

«Δεν είναι αρκετό να πω ότι αυτή είναι η μεγαλύτερη τιμή! Το ονειρεύτηκα και προσευχήθηκα και το εκδήλωσα! Ευχαριστώ τον Carlos Santana και την Diane Warren που μου έκαναν αυτό το απίστευτο δώρο! Θα θεραπεύσουμε πολλούς με αυτό το τραγούδι», έγραψε.

Το «Break» θα συμπεριλαμβάνεται στο νέο άλμπουμ του Carlos Santana που θα κυκλοφορήσει στις 14 Οκτωβρίου.

ΠΗΓΗ