Η Anne-Marie αποκαλύπτει το μεγαλύτερο μάθημα που πήρε από τον Ed Sheeran

ceb7 anne marie ceb1cf80cebfcebaceb1cebbcf8dcf80cf84ceb5ceb9 cf84cebf cebcceb5ceb3ceb1cebbcf8dcf84ceb5cf81cebf cebcceacceb8ceb7cebcceb1
Anne Marie Ed Sheeran – 2002 Official Acoustic Video

«Ο Ed Sheeran ήταν καταπληκτικός απέναντί μου».

Η Anne-Marie έγραψε μαζί με τον Ed Sheeran το single της «2002» πριν τρία χρόνια και στο νέο άλμπουμ της, «Therapy», συνεργάστηκε ξανά μαζί του στο τραγούδι «Beautiful».

Η Βρετανίδα τραγουδίστρια λέει ότι η φιλία της με τον Ed Sheeran δεν της χάρισε μόνο μερικά υπέροχα τραγούδια, αλλά της έδωσε και ένα πολύτιμο μάθημα.

Μιλώντας στο «Music Week», η Anne-Marie θυμάται την πρώτη φορά που συναντήθηκε με τον Sheeran για να γράψουν μαζί τραγούδια.

Θυμάται να σκέφτεται: «Αν φτάσουμε στη συνάντηση και νομίζει ότι είμαι χάλια, δεν πρόκειται να γίνει φίλος μου». Ωστόσο λέει: «Ήταν καταπληκτικός απέναντί μου στις συναντήσεις, επειδή είναι πολύ ανοιχτός στο να είσαι χάλια. Και νομίζω ότι αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο είμαι πραγματικά κακή σε αυτό».

«Για παράδειγμα, πιθανότατα θα σχημάτιζα περίπου 10 προτάσεις στο κεφάλι μου πριν νιώσω σίγουρη να δω αν όλοι στο δωμάτιο είναι εντάξει με ένα τραγούδι. Ενώ ο Ed ρωτάει απλώς “τι νομίζεις για αυτό;” και λέει το πρώτο πράγμα που του έρχεται στο μυαλό», περιγράφει η Anne-Marie.

«Δεν φοβόταν να δείξει ότι κάτι δεν ήταν αρκετά καλό. Έμαθα να μην φοβάμαι, αλλά να με βλέπουν», υπογραμμίζει.

Εκτός από τη βοήθεια του Ed Sheeran, η Anne-Marie είχε επίσης κατά τη διάρκεια της δημιουργίας του νέου άλμπουμ της «Therapy» τη βοήθεια της ψυχανάλυσης.

«Άλλαξε τη ζωή μου», παραδέχεται.

«Δεν μπορώ να σας πω πόσο διαφορετική είμαι μόνο και μόνο που σας μιλάω τώρα. Νιώθω διαφορετικά. Πριν θα ήμουν γεμάτη άγχος. Φοβόμουν και τρομοκρατούμουν να με κοιτάζουν οι άνθρωποι», εξηγεί.

[embedded content]

Ακολουθήστε το Hit Channel στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελληνική και Ξένη μουσική.

ΠΗΓΗ