Η Anne-Marie αποκαλύπτει το tracklist του άλμπουμ «Therapy»

ceb7 anne marie ceb1cf80cebfcebaceb1cebbcf8dcf80cf84ceb5ceb9 cf84cebf tracklist cf84cebfcf85 ceaccebbcebccf80cebfcf85cebc therapy
Anne Marie credit Bella Howard 1643826

Αντίστροφη μέτρηση για το νέο άλμπουμ της Anne-Marie.

Η Anne-Marie δίνει στη δημοσιότητα τους τίτλους των τραγουδιών που θα περιέχει το νέο άλμπουμ της «Therapy».

Το άλμπουμ θα περιέχει στο σύνολο 12 τραγούδια, μεταξύ των οποίων η πολυαναμενόμενη συνεργασία της Anne-Marie με τις φίλες της Little Mix σε ένα νέο τραγούδι με τον τίτλο «Kiss My (Uh-Oh)».

Το «Therapy» περιλαμβάνει επίσης τις συμπράξεις της Anne-Marie με τον ράπερ KSI και τον παραγωγό Digital Farm Animals στο «Don’t Play» και με τον παραγωγό Nathan Dawe και τον ράπερ MoStac στο «Way Too Long», αλλά και την πιο πρόσφατη συνάντησή της με τον Niall Horan στο τραγούδι «Our Song».

Το δεύτερο ολοκληρωμένο άλμπουμ της Anne-Marie περιέχει ακόμη μία συνεργασία με τον Rudimental σε ένα τραγούδι με τίτλο «Unloveable».

Το drum and bass κουαρτέτο, που αποτελείται από τους Piers Agget, Amir Amor, Kesi Dryden και DJ Locksmith, είχε βοηθήσει την Anne-Marie να ξεκινήσει την καριέρα της συμπράττοντας μαζί της σε τέσσερα τραγούδια του άλμπουμ τους «We The Generation» που είχε κυκλοφορήσει το 2015.

Το άλμπουμ «Therapy» θα κυκλοφορήσει από τις Major Toms / Asylum Records / Warner Music στις 23 Ιουλίου.

Στη δημιουργία των τραγουδιών των άλμπουμ έχουν συνεισφέρει επιτυχημένα ονόματα όπως οι Max Martin, Ed Sheeran, MNEK, Raye και Kamille, ενώ στην παραγωγή έχουν συμμετάσχει οι Mojam (Aitch, Fredo), Fred Ball (Rihanna), TMS και Blake Slatkin.

Ο τίτλος του «Therapy» αντικατοπτρίζει τις εμπειρίες της Anne-Marie με την ψυχοθεραπεία το τελευταίο έτος και συμβολίζει τη θεραπευτική δύναμη που είχε για τη Βρετανίδα τραγουδίστρια η δημιουργία του.

Το tracklist του «Therapy»

1. «x2»
2. Αnne-Μarie x KSI x Digital Farm Animals – «Don’t Play»
3. Αnne-Μarie x Little Mix – «Kiss My (Uh-Oh)»
4. «Who I Am»
5. Αnne-Μarie & Niall Horan – «Our Song»
6. Nathan Dawe x Αnne-Μarie x MoStack – «Way Too Long»
7. «Breathing»
8. «Unlovable» (feat. Rudimental)
9. «Beautiful»
10. «Tell Your Girlfriend»
11. «Better Not Together»
12. «Therapy»

ΠΗΓΗ