Η Anne-Marie κυκλοφορεί το νέο άλμπουμ «Therapy»

ceb7 anne marie cebacf85cebacebbcebfcf86cebfcf81ceb5ceaf cf84cebf cebdceadcebf ceaccebbcebccf80cebfcf85cebc therapy
anne marie therapy album 1614209

«Η μουσική είναι πηγή θεραπείας για όλους».

Η Anne-Marie κυκλοφορεί το δεύτερο ολοκληρωμένο άλμπουμ της, με τίτλο «Therapy» και υπενθυμίζει ότι η μουσική είναι η καλύτερη ψυχανάλυση.

Το άλμπουμ κυκλοφορεί από τις Major Tom’s / Asylum Records / Warner Music περιέχει στο σύνολο 12 τραγούδια, μεταξύ των οποίων η πολυαναμενόμενη συνεργασία της Anne-Marie με τις Little Mix σε ένα νέο τραγούδι με τον τίτλο «Kiss My (Uh-Oh)».

Το «Therapy» περιλαμβάνει επίσης τις συμπράξεις της Anne-Marie με τον ράπερ KSI και τον παραγωγό Digital Farm Animals στο «Don’t Play» και με τον παραγωγό Nathan Dawe και τον ράπερ MoStac στο «Way Too Long», αλλά και την πιο πρόσφατη συνάντησή της με τον Niall Horan στο τραγούδι «Our Song».

Στο δεύτερο ολοκληρωμένο άλμπουμ της Anne-Marie συναντάμε επίσης μία συνεργασία με τους Rudimental σε ένα τραγούδι με τίτλο «Unloveable», αλλά και το «Beautiful», ένα τραγούδι που έχει συνυπογράψει ο Ed Sheeran.

Η Anne-Marie σχολίασε για το «Therapy»: «Η μουσική είναι πηγή θεραπείας για όλους και η μουσική είναι η ίδια η θεραπεία, σωστά; Δεν το είχα συνειδητοποιήσει έως ότου χτυπηθήκαμε από την πανδημία πόσο πολύ χρειαζόμουν τη μουσική».

«Χρειάζομαι να τραγουδάω ζωντανά. Χρειάζομαι να γράφω. Οι στίχοι μου είναι ένα ανοιχτό ημερολόγιο σε όλους και η δημιουργία αυτού του άλμπουμ με βοήθησε να επικεντρωθώ και να κατανοήσω τα συναισθήματά μου. Χρειαζόμουν αυτό το άλμπουμ», τόνισε.

«Εκτός από την αναζήτηση θεραπείας στο γράψιμο και τη μουσική γενικά, βλέπω έναν ψυχίατρο τον τελευταίο χρόνο και άλλαξε τη ζωή μου. Πάντα προσπαθούσα να είμαι όσο πιο ανοιχτή μπορώ με τους θαυμαστές μου για το ταξίδι μου και βλέποντας έναν επαγγελματία, κατάφερα να αρχίσω να αγωνίζομαι και να καταλαβαίνω τις ανησυχίες που αντιμετώπιζε ο εγκέφαλός μου όλα αυτά τα χρόνια. Μαθαίνω και προχωράω», συνέχισε.

«Αυτό το άλμπουμ με βοήθησε να φτάσω σε αυτήν την κατάσταση και ενσωματώνει πολλά συναισθήματα, είτε σε τραγούδια που επικεντρώνονται στη δική μου διαδρομή είτε σε τραγούδια που απλώς μου άρεσε η δημιουργία τους και ελπίζω να δώσετε όλη την προσοχή σας. Το έφτιαξα για εσάς και για εμένα», κατέληξε.

Στη δημιουργία των τραγουδιών των άλμπουμ «Therapy» έχουν συνεισφέρει επιτυχημένα ονόματα όπως οι Max Martin, Ed Sheeran, MNEK, Raye και Kamille, ενώ στην παραγωγή έχουν συμμετάσχει οι Mojam (Aitch, Fredo), Fred Ball (Rihanna), TMS και Blake Slatkin.

Ακούστε επίσης το άλμπουμ στο YouTube:

ΠΗΓΗ