Η Anne-Marie πιστεύει ότι οι Little Mix έκαναν το «Kiss My (Uh-Oh)» να ακούγεται «δέκα φορές καλύτερο»

ceb7 anne marie cf80ceb9cf83cf84ceb5cf8dceb5ceb9 cf8ccf84ceb9 cebfceb9 little mix ceadcebaceb1cebdceb1cebd cf84cebf kiss my uh oh cebd

Η Anne-Marie και οι Little Mix κατάφεραν να βρουν μετά από καιρό συζητήσεων το κατάλληλο τραγούδι για να συνεργαστούν

Η Anne-Marie πιστεύει ότι οι Little Mix έκαναν το «Kiss My (Uh-Oh)» να ακούγεται «δέκα φορές καλύτερο» από ό,τι θα ακουγόταν ως σόλο τραγούδι.

Η 30χρονη τραγουδίστρια συνεργάστηκε με το γυναικείο συγκρότημα, το οποίο αποτελείται από τις Perrie Edwards, Leigh-Anne Pinnock και Jade Thirlwall, σε ένα από τα τραγούδια του νέου άλμπουμ της «Therapy» και δηλώνει χαρούμενη που τελικά κατάφεραν να ενώσουν τις δυνάμεις τους.

«Αισθάνομαι ότι πολλοί άνθρωποι ήθελαν αυτήν τη συνεργασία», είπε η Anne-Marie στη στήλη «Wired» της εφημερίδας «Daily Star».

«Στην πραγματικότητα μιλάμε για αυτό τόσο πολύ καιρό, στέλνουμε η μία στην άλλη κάποια τραγούδια περιστασιακά, αλλά ποτέ δεν ήταν αρκετά κατάλληλα», συνέχισε.

«Τότε επέλεγα τα τραγούδια για το άλμπουμ μου και το “Kiss My (Uh-Oh)” ήταν αρχικά ένα σόλο τραγούδι, αλλά νόμιζα ότι οι Litte Mix θα ακούγονταν τόσο καλές σε αυτό, γι’ αυτό το έστειλα στη Leigh-Anne και είπε “το λατρεύουμε, θα το τραγουδήσουμε” και το έκαναν να ακούγεται 10 φορές καλύτερο», περιέγραψε.

«Τώρα είναι single χάρη σε εκείνες», τόνισε για το «Kiss My (Uh-Oh)», το οποίο είναι το επόμενο τραγούδι από το άλμπουμ της «Therapy» που θα προωθηθεί.

Anne-Marie & Little Mix - Kiss My (Uh Oh) - Official Video

Η Anne-Marie επαίνεσε επίσης τις Little Mix για τη δουλειά τους στο μουσικό βίντεο της συνεργασίας τους, κυρίως επειδή η Perrie Edwards και η Leigh-Anne Pinnock είναι και οι δύο έγκυες.

«Όλες λάμπουν και οι αυτοσχεδιασμοί τους στο τέλος είναι τρελοί, το σκίζουν. Είναι πολύ δυνατές. Στο βίντεο είναι έγκυες, ήταν αρκετά εμψυχωτικό να τις παρακολουθείς. Εγώ θα ήμουν απλά στο σπίτι να τρώω πίτσα, οπότε μπράβο τους που το περνούν έτσι αυτό», σχολίασε.

Η Anne-Marie μίλησε επιπλέον για τη συνεργασία της με τον φίλο της Ed Sheeran, με τον οποίο έγραψε το τραγούδι «Beautiful» του άλμπουμ «Therapy».

«Είναι βασικά ένας από τους καλύτερους τραγουδοποιούς στον κόσμο, οπότε το άφησα πάνω του. Όμως είναι πολύ συνεργατικός και μαθαίνω πολλά όταν δουλεύουμε μαζί», είπε.

ΠΗΓΗ