Η Apple ζήτησε από προμηθευτές να κατασκευάσουν 75 εκατομμύρια iPhones με 5G για το 2020

ceb7 apple ceb6ceaecf84ceb7cf83ceb5 ceb1cf80cf8c cf80cf81cebfcebcceb7ceb8ceb5cf85cf84ceadcf82 cebdceb1 cebaceb1cf84ceb1cf83cebaceb5cf85

apple

Τουλάχιστον 75 εκατ. iPhones 5G καθώς και μια νέα σειρά Apple Watch, iPad Air και HomePod, ζήτησε η Apple να κατασκευάσουν εντος του τρέχοντος έτους οι προμηθευτές της, σύμφωνα με το Bloomberg News. Η συγκεκριμένη αναφορά, που επικαλείται άτομα με γνώση επί του θέματος, σημειώνει ότι η εταιρεία αναμένει πως η διάθεση αυτών των επόμενης γενιάς iPhones θα φτάσει τις 80 εκατομμύρια μονάδες το 2020.

Όπως είναι γνωστό, η Apple προγραμματίζει να λανσάρει τέσσερα νέα μοντέλα iPhone τον Οκτώβριο, με δυνατότητα σύνδεσης σε δίκτυα 5G, διαφορετικό design και ένα μεγαλύτερο εύρος μεγεθών οθόνης, ενώ τα lower-end τηλέφωνα αναμένεται να αρχίσουν να διατίθενται νωρίτερα από τις Pro συσκευές.

Παράλληλα, η Apple προετοιμάζει ένα νέο iPad Air, με οθόνη σαν του iPad Pro, δύο νέες εκδόσεις του Apple Watch και τα πρώτα της over-ear ακουστικά, εκτός του Beats, σύμφωνα με το Bloomberg. Επίσης, η εταιρεία φέρεται να αναπτύσσει ένα νέο Apple TV, με ταχύτερο επεξεργαστή για βελτιωμένες επιδόσεις στο gaming και ένα αναβαθμισμένο τηλεχειριστήριο, αν και μπορεί αυτό να μην αρχίσει να διατίθεται πριν το επόμενο έτος.

Τέλος, παρά το ότι η πανδημία του Covid-19 έχει πιέσει πολύ την παγκόσμια οικονομία, διαταράσσοντας τις αλυσίδες προμηθευτών, η Apple βλέπει ισχυρή ζήτηση για iPhones, iPads και υπολογιστές Mac από άτομα που εργάζονται και σπουδάζουν εξ αποστάσεως. Οι μετοχές της εταιρείας σημείωσαν φέτος άνοδο 76%, με αποτέλεσμα να είναι σήμερα η πρώτη αμερικανική εταιρεία με αξία αγοράς που ξεπερνά τα 2 τρισ. δολάρια.

ΠΗΓΗ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *