Η Apple προειδοποιεί! Έρχονται τεράστιες ελλείψεις στο 2ο μισό του 2021 σε iPad και Mac!

ceb7 apple cf80cf81cebfceb5ceb9ceb4cebfcf80cebfceb9ceb5ceaf ceadcf81cf87cebfcebdcf84ceb1ceb9 cf84ceb5cf81ceaccf83cf84ceb9ceb5cf82 ceb5

Η τεράστια και πρωτόγνωρη έλλειψη σε ημιαγωγούς που ταλανίζει τα προϊόντα νέας τεχνολογίας (και όχι μόνο), όπως μπορείτε να αντιληφθείτε έχει τεράστιο αντίκτυπο στη διαθεσιμότητα πολλών tech προϊόντων. Η Apple λοιπόν δια στόματος του CEO της Tim Cook θέλησε να προειδοποιήσει το καταναλωτικό κοινό ότι είναι ορατό πλέον το ενδεχόμενο να σημειωθούν μεγάλες ελλείψεις σε iPad και Mac μέσα στο 2ο μισό της χρονιάς που διανύουμε.

iPad Pro 4

Ο Tim Cook απάντησε στο πλαίσιο σχετική ερώτησης που του έγινε στο meeting των επενδυτών της Apple. Ο CEO της εταιρείας όπως χαρακτηριστικά ανέφερε, δεν είναι σε θέση να γνωρίζει για το πότε ακριβώς θα δούμε μια εξομάλυνση της κατάστασης για αυτό και δεν θέλησε να προβεί σε μία πρόβλεψη που να μην έχει βάση, ωστόσο τόνισε ότι η Apple θα βάλει τα δυνατά της για να καλύψει την αυξημένη ζήτηση όσο το δυνατόν πιο αποτελεσματικά. Από τη στιγμή που δεν επηρεάζεται αποκλειστικά μόνο ο τομέας της τεχνολογίας, αλλά και άλλοι τομείς έχουν τεράστιο πρόβλημα (όπως για παράδειγμα η αυτοκινητοβιομηχανία) είναι άγνωστο το ποιες θα είναι οι ανάγκες τόσων πολλών διαφορετικών εταιρειών στο άμεσο μέλλον. Αξίζει να σημειωθεί ότι ο CEO της Apple δεν αποκάλυψε εάν η έλλειψη θα αφορά σε μελλοντικά προϊόντα (όπως ο νέος iMac) ή εάν είναι κάτι που θα το δούμε σε παλαιότερες προτάσεις της εταιρείας.

ΠΗΓΗ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *