Η Ariana Grande διοργανώνει μία εικονική μουσική εμπειρία στο «Fortnite»

ceb7 ariana grande ceb4ceb9cebfcf81ceb3ceb1cebdcf8ecebdceb5ceb9 cebcceafceb1 ceb5ceb9cebacebfcebdceb9cebaceae cebccebfcf85cf83ceb9cebaceae
Ariana Grande Sweetener World Tour 3

Η εκδήλωση της Ariana Grande θα πραγματοποιηθεί πέντε φορές σε διαφορετικές ώρες προβολής. 

Η Ariana Grande είναι ο επόμενος καλλιτέχνης που θα διοργανώσει τη δική του εικονική συναυλία στην πλατφόρμα του online multiplayer videogame «Fortnite».

Η αστέρας της pop θα είναι επικεφαλής της εκδήλωσης «The Rift Tour», μία μυστηριώδης «μουσική εμπειρία» μέσα στο δημοφιλές βιντεοπαιχνίδι που θα λάβει χώρα από τις 6 έως τις 8 Αυγούστου και θα επιτρέψει επίσης στους παίκτες να χρησιμοποιήσουν την Ariana Grande ως επιλέξιμο χαρακτήρα.

«Από τις 6-8 Αυγούστου, κάντε ένα μουσικό ταξίδι σε νέες μαγικές πραγματικότητες όπου συγκρούονται το Fortnite και η Ariana Grande», ανακοίνωσε η Epic Games, εταιρεία ανάπτυξης του δημοφιλούς βιντεοπαιχνιδιού.

Παρόλο που δεν έχουν αποκαλυφθεί περισσότερες λεπτομέρειες για το «Rift Tour», η ιστοσελίδα «Polygon» υποθέτει ότι θα μπορούσε να είναι μια συναυλία εντός του περιβάλλον του παιχνιδιού παρόμοια με την show «Astronomical» του Travis Scott που πραγματοποιήθηκε στο «Fortnite» τον Απρίλιο του 2020.

Εκτός από το skin της Ariana Grande, ένα είδος avatar που επιτρέπει στους χρήστες να αλλάξουν την εμφάνιση του χαρακτήρα τους, το «Fortnite» θα προσφέρει επίσης στους παίκτες κατά τη διάρκεια του «Rift Tour» ακόμα περισσότερα αντικείμενα εμπνευσμένα από την pop star.

Η εκδήλωση «Rift Tour» θα πραγματοποιηθεί πέντε φορές ζωντανά στο Fortnite μεταξύ τις 6 και 8 Αυγούστου. Δείτε τις αναλυτικές ημερομηνίες και τις ώρες προβολής στον ιστότοπο της Epic Games εδώ.

«Θέλοντας να διασφαλίσουμε ότι οι θαυμαστές από όλο τον κόσμο θα μπορέσουμε να παρακολουθήσουν το “Rift Tour”, η εμπειρία εκτείνεται σε πέντε ώρες προβολής σε τρεις ημέρες. Προτείνουμε το κοινό να συνδεθεί στο Fortnite 60 λεπτά πριν την προβολή ενώ η λίστα αναπαραγωγής του “Rift Tour” θα είναι στον αέρα 30 λεπτά πριν από κάθε show», αναφέρει το Fortnite.

«Πριν την άφιξη της Ariana, το “Rift Tour” θα ξεκινά με εμπειρίες με θέμα το Fortnite, συνδυάζοντας δημοφιλή τραγούδια με στιγμές βασισμένες σε στοιχεία από το παιχνίδι», πληροφορεί η ανακοίνωση του videogame.

Ακολουθήστε το Hit Channel στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελληνική και Ξένη μουσική.

ΠΗΓΗ