Η Ariana Grande ξέσπασε σε κλάματα στο «The Voice» – Η δύσκολη απόφαση που κλήθηκε να πάρει

ceb7 ariana grande cebeceadcf83cf80ceb1cf83ceb5 cf83ceb5 cebacebbceaccebcceb1cf84ceb1 cf83cf84cebf the voice ceb7 ceb4cf8dcf83
ariana grande the voice us 1612541399

Η Ariana Grande δυσκολεύτηκε να επιλέξει τον νικητή στην πρώτη μονομαχία της ομάδας της στα Battles του «The Voice».

Η Ariana Grande ανακαλύπτει πόσο δύσκολος είναι ο ρόλος του coach στο «The Voice».

Η 28χρονη τραγουδίστρια λύγισε στην πρεμιέρα της φάσης των Battles του αμερικανικού «The Voice», που προβλήθηκε το βράδυ της Δευτέρας, καθώς δυσκολευόταν να επιλέξει τον νικητή της πρώτης μονομαχίας της ομάδας της.

Οι διαγωνιζόμενες Grande Bella DeNapoli και Katie Rae αναμετρήθηκαν σε μια δυναμική ερμηνεία του «No More Tears (Enough Is Enough)» της Donna Summer και της Barbra Streisand που εντυπωσίασε όλους τους coaches.

«Δεν θέλω να γίνω πολύ συναισθηματική. Σας λατρεύω και τις δύο τόσο πολύ. Είστε και οι δύο τόσο σταθερά εκπληκτικές», είπε η Ariana Grande με τρεμάμενη φωνή της.

«Δεν υπάρχει τίποτα που να μην μπορεί να τραγουδήσει η καθεμία από εσάς και νιώθω τόσο προνομιούχα που δουλεύω μαζί σας και που πέρασα αυτό το χρόνο μαζί σας (…) Είμαι τόσο υπερήφανη και για τις δύο», συνέχισε.

Μιλώντας για το τραγούδι που ερμήνευσαν, η Ariana Grande πρόσθεσε: «Αυτό το τραγούδι σημαίνει πολλά για μένα. Εγώ και η μαμά μου το τραγουδούσαμε μαζί στο αυτοκίνητο όλη την ώρα».

Αλλά όταν ήρθε η ώρα να επιλέξει τη νικήτρια, δυσκολεύτηκε. «Θεέ μου, το μισώ τόσο πολύ αυτό», είπε καθώς η φωνή της άρχισε να σπάει.

Η Kelly Clarkson συγκινήθηκε μόνο και μόνο ακούγοντας την Ariana Grande να μιλάει για τις δύο τραγουδίστριες. «Πώς σπάει έτσι η φωνή σου όταν κλαις; Απλά σταμάτα!», είπε η τραγουδίστρια. «Στα αλήθεια έχω μιλήσει με τον ψυχολόγο μου γι’ αυτό», απάντησε η Grande.

Όταν αναγκάστηκε να κάνει την επιλογή, η Ariana Grande έστεψε νικήτρια της μονομαχίας  την Katie Rae. «Νομίζω ότι ήταν απλώς θέμα συναισθήματος. Κάθε φορά που η Katie άνοιγε το στόμα της, ανατρίχιαζα», εξήγησε.

Όμως η Ariana δεν είχε τελειώσει, καθώς έσπευσε γρήγορα να σώσει την Bella και να την κρατήσει στο «The Voice», εκπλήσσοντας τους κριτές. Στη συνέχεια, σηκώθηκε όρθια για να ξεκαθαρίσει ότι δεν θα επέτρεπε σε κανέναν από τους υπόλοιπους coaches, Blake Shelton, John Legend και Kelly Clarkson, να κάνει steal την Bella από την ομάδα της.

«Δεν μπορούμε να κάνουμε steal τώρα! Έκλαιγες!», είπε η Kelly Clarkson, γελώντας.

[embedded content]

ΠΗΓΗ