Η Ava Max σώζει ένα πλανήτη με τα δάκρυά της στο music video του «EveryTime I Cry»

ceb7 ava max cf83cf8eceb6ceb5ceb9 ceadcebdceb1 cf80cebbceb1cebdceaecf84ceb7 cebcceb5 cf84ceb1 ceb4ceaccebacf81cf85ceac cf84ceb7cf82 cf83
Ava Max EveryTime I Cry video 16197463

Η Ava Max αποτυπώνει με κινηματογραφικό τρόπο τη δύναμη που βρίσκεται μέσα στην αδυναμία της. 

Η Ava Max κυκλοφόρησε ένα σουρεαλιστικό music video για το τελευταίο της single «EveryTime I Cry».

Σε σκηνοθεσία της ίδιας και της Charlotte Rutherford, το video ανοίγει με την Ava Max ξυπνά σε ένα έρημο τοπίο, χτυπημένη και μελανιασμένη, αλλά τότε η καθαρή δύναμη των δακρύων της δημιουργεί έναν ωκεανό.

Στη συνέχεια βλέπουμε την τραγουδίστρια να βρίσκεται σε ένα δέντρο πάνω από έναν καταρράκτη σε ένα καταπράσινο τοπίο και να στέκεται πάνω στα νούφαρα μιας λίμνης, φορώντας μια ποικιλία από υπέροχα looks.

Η Ava Max χρησιμοποιεί τα δάκρυα στο music video για το «EveryTime I Cry» για να απεικονίσει την αδύναμη πλευρά της, πριν γίνει μία νεράιδα που σώζει τον πλανήτη.

Το τελικό αποτέλεσμα βασίζεται έντονα στη χρήση του CGI και στις χορευτικές κινήσεις της Ava Max.

«Αυτό το βίντεο δείχνει τη δύναμη μέσα στην αδυναμία. Ήθελα να πω μια ιστορία όπου ο θεατής θα με παρακολουθήσει να μετατρέπω την αδυναμία σε δύναμη», εξηγεί η ίδια η τραγουδίστρια.

Το «EveryTime I Cry», το οποίο κυκλοφόρησε από την Atlantic Records / Warner Music τον προηγούμενο Ιούνιο, είναι το πρώτο τραγούδι της Ava Max για το 2021.

Η 27χρονη τραγουδίστρια διευκρίνισε τότε ότι το τραγούδι δεν ανοίγει τον κύκλο ενός νέου άλμπουμ του, αλλά αποτελεί μία συνέχεια του πρώτου άλμπουμ της, «Heaven & Hell», που κυκλοφόρησε το Σεπτέμβριο του 2020.

[embedded content]

Ακολουθήστε το Hit Channel στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελληνική και Ξένη μουσική.

ΠΗΓΗ