Η Barbie και ο Ken περπάτησαν στην πασαρέλα του οίκου Balmain (pics, vid)

ceb7 barbie cebaceb1ceb9 cebf ken cf80ceb5cf81cf80ceaccf84ceb7cf83ceb1cebd cf83cf84ceb7cebd cf80ceb1cf83ceb1cf81ceadcebbceb1 cf84cebfcf85
barbie ken reuters

Tα ταξίδια λείπουν στον Olivier Rousteing, τον διευθυντή δημιουργικού του οίκου Balmain, και αυτό έγινε σαφές και στο show για τη γυναικεία και ανδρική κολεξιόν Φθινόπωρο-Χειμώνας 2021 του γαλλικού οίκου. Με τον φακό να το καταγράφει σε ένα υπόστεγο αεροσκαφών στο αεροδρόμιο Charles De Gaulle του Παρισιού, το show περιλάμβανε ένα παροπλισμένο 777 της Air France και μοναδικούς παρευρισκόμενους την Barbie και τον Ken.

«Δεν ξέρω πού πηγαίνουμε» είπε ο Olivier Rousteing, πριν ξεκινήσει το streaming του show. «Ξέρω όμως ότι κάπου πηγαίνουμε. Ο στόχος δεν είναι ο προορισμός αλλά ο πηγεμός αυτός καθαυτός – το ταξίδι, η αναχώρηση και η απόδραση».

Δείτε βίντεο: 

[embedded content]

Για τη γυναικεία και ανδρική κολεξιόν Φθινόπωρο-Χειμώνας 2021 ο οίκος Balmain συνεργάστηκε με τη Mattel και προσκάλεσε στο show δύο κούκλες Barbie και μία κούκλα Ken. Οι κούκλες δημιουργήθηκαν με χρήση τεχνολογίας CGI και χρησιμοποιήθηκαν επίσης ως μανεκέν φορώντας κρεασιόν σε παστέλ χρώματα με ιδιαίτερα τονισμένους μυτερούς σαν παγόδα ώμους, ευθεία αναφορά σε δημιουργίες του ιδρυτή του οίκου Pierre Balmain.

Δείτε εδώ φωτογραφίες:

«Όπως και ο (οίκος) Balmain, η Barbie βασίζεται σε μια μοναδική κληρονομιά» είπε ο Richard Dickson, o πρόεδρος της Mattel. «Από το ντεμπούτο της το 1959, είναι ένα διεθνές σύμβολο και μούσα, εξάπτοντας τη φαντασία και επηρεάζοντας συζητήσεις σε όλον τον κόσμο. Κάθε μια από τις συνεργασίες στις οποίες έχει συμμετάσχει η Barbie είναι ένας καθρέφτης των καιρών και ένα στιγμιότυπο της ποπ κουλτούρας».

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΗΓΗ