Η Becky Hill συνεργάζεται με τον David Guetta στο «Remember»

ceb7 becky hill cf83cf85cebdceb5cf81ceb3ceacceb6ceb5cf84ceb1ceb9 cebcceb5 cf84cebfcebd david guetta cf83cf84cebf remember
becky hill remember video 1738632

Η Becky Hill και ο David Guetta ενώνουν τις δυνάμεις τους.

Η Βρετανίδα τραγουδίστρια – τραγουδοποιός Becky Hill και ο θρυλικός DJ και παραγωγός David Guetta κυκλοφόρησαν το μουσικό βίντεο για τη συνεργασία τους στο single «Remember».

Σε σκηνοθεσία της Carly Cussan, το μουσικό βίντεο για το «Remember» τοποθετείται σε έναν εντυπωσιακό κόσμο με έντονα και δυνατά χρώματα και χιουμοριστικές σκηνές καθώς ακολουθεί τη Becky Hill σε μια νύχτα με ανατροπές.

Το «Remember», το νέο single από το επερχόμενο πρώτο ολοκληρωμένο άλμπουμ της Becky Hill, αναμένεται να γίνει το 13ο τραγούδια της τραγουδίστριας που εμφανίζεται στο Top 40 στο Επίσημο Singles Chart του Ηνωμένου Βασιλείου.

Η Becky Hill σχολιάζει: «Όλη η καριέρα μου έχει οδηγηθεί σταδιακά σε αυτή τη στιγμή. Έχω με τον David Guetta ένα single που σίγουρα θα γίνει επιτυχία και ένα άλμπουμ που έχω περάσει ολόκληρη την ενήλική ζωή μου ετοιμάζοντάς το για να κυκλοφορήσει επιτέλους».

«Έχω μοχθήσει και έχω προσπαθήσει σκληρά να φτάσω σε αυτό το ορόσημο εδώ και μερικά χρόνια και η υπομονή μου σίγουρα έχει δοκιμαστεί! Αλλά σίγουρα άξιζε τον κόπο η αναμονή, καθώς η δημιουργικότητά μου και το όραμά μου για το άλμπουμ έχουν πλέον αποδώσει καρπούς», συνεχίζει.

«Ήταν τιμή να συνεργαστώ με τον David Guetta και σε αυτήν την κυκλοφορία. Αισθάνομαι τόσο υπερήφανη για τη δουλειά που έχω δημιουργήσει και είμαι πολύ ευγνώμων για την ομάδα μου που έχει μείνει μαζί μου σε όλη αυτή τη διαδικασία. Στο πρώτο από τα πολλά και σε ένα πολύ λαμπρό μέλλον που βρίσκεται μπροστά!», καταλήγει.

Ο David Guetta προσθέτει: «Κατά τη γνώμη μου, η Becky γίνεται μια από τις πολύ σπάνιες βασίλισσες της dance μουσικής. Έχει μια απίστευτη φωνή και ήταν πολύ ωραίο που επέστρεψα στη house μουσική για αυτό το τραγούδι».

Το «Remember» είναι το επόμενο τραγούδι της Becky Hill μετά τα singles «Better Off Without You» (ft. Shift K3Y), το οποίο έχει γίνει πλατινένιο στο Ηνωμένο Βασίλειο έχοντας καταγράψει πάνω από 600.000 πωλήσεις, το «Heaven On My Mind», το οποίο διαθέτει πάνω από 65 εκατομμύρια streams και έχει γίνει χρυσό και το πιο πρόσφατο «Last Time» που εμφανίστηκε στο Top 40 των βρετανικών charts.

Με την αδιάψευστη ικανότητά της να γράφει επιτυχημένα pop τραγούδια και τη φήμη της πρωτοπόρου στην ηλεκτρονική μουσική σκηνή, η Becky Hill είναι ένα από τα πιο δημοφιλή μουσικά εξαγώγιμα προϊόντα της Βρετανίας αυτήν τη στιγμή.

Διαθέτει πάνω πάνω από 2 δισεκατομμύρια streams μόνο στο Spotify και 1 δισεκατομμύριο streams στο Ηνωμένο Βασίλειο. Έχει πάνω από 14 εκατομμύρια ακροατές μηνιαίως στο Spotify ενώ το 2019 και το 2020 στέφθηκε η δεύτερη Βρετανίδα σόλο καλλιτέχνιδα με τα περισσότερες streams στην πλατφόρμα στο Ηνωμένο Βασίλειο.

ΠΗΓΗ