Η Beyoncé έγινε 40 ετών και το απολαμβάνει: «Είμαι ευγνώμων που μεγάλωσα»

ceb7 beyonce ceadceb3ceb9cebdceb5 40 ceb5cf84cf8ecebd cebaceb1ceb9 cf84cebf ceb1cf80cebfcebbceb1cebcceb2ceaccebdceb5ceb9 ceb5ceafcebc

«Όσο πιο ώριμη γίνομαι, τόσο πιο έντονη γίνεται η χαρά μου».

Η Beyoncé έστειλε μία ανοιχτή ευχαριστήρια επιστολή προς την οικογένεια, τους φίλους και τους θαυμαστές της που της ευχήθηκαν για τα 40ά γενέθλιά της νωρίτερα αυτό το μήνα.

Στη μακροσκελή χειρόγραφη επιστολή που αναρτήθηκε στην επίσημη ιστοσελίδα της, η Queen B ευχήθηκε αναδρομικά χρόνια πολλά στους Παρθένους και ευχαρίστησε το BeyHive για το πλήθος των ευχών που δέχθηκε στα γενέθλιά της, στις 4 Σεπτεμβρίου.

Στη συνέχεια, η Beyoncé προχώρησε σε μία αναλυτική καταγραφή των σκέψεών της, εξηγώντας ότι αυτή ήταν η «πρώτη χρονιά που πραγματικά κατάλαβα τι σημαίνει να είσαι ζωντανή και να ζεις τη στιγμή» και αντέκρουσε την άποψη ότι οι γυναίκες που κλείνουν τα 40 υποτίθεται ότι «πρέπει να αισθάνονται γριές ή δυστυχισμένες».

«Είμαι τόσο ευγνώμων για κάθε εμπνευσμένο άνθρωπο που βρήκε το χρόνο να μου στείλει όλα τα όμορφα μηνύματα. Έκλαψα από χαρά και ένιωσα ρίγος. Τα βίντεο σας, οι αναρτήσεις σας, οι αντίστροφες μετρήσεις σας, οι playlists σας και οι ευχές σας, θα τα κρατήσω για πάντα», έγραψε.

«Είμαι ευγνώμων σε όλους όσους ασχολήθηκαν, ειδικά στους θαυμαστές, για το χρόνο και το επίπεδο λεπτομέρειας που χρειάστηκε για να οργανωθούν τόσο όμορφα αφιερώματα. Σας θαυμάζω και σας σέβομαι όλους και σας ευχαριστώ από τα βάθη της καρδιάς μου», συνέχισε.

Η Taylor Swift, η Billie Ellish, ο Stevie Wonder και άλλοι διάσημοι εμφανίστηκαν σε ένα βίντεο – αφιέρωμα τεσσάρων λεπτών για τα γενέθλια της Beyoncé, το οποίο δημοσίευσε το Harper’s Bazaar, ενώ το Apple Music επιστράτευσε πλήθος αστέρων, συμπεριλαμβανομένων των Megan Thee Stallion, Doja Cat, Ciara, DJ Khaled, J Balvin, Lil Nas X και άλλων, για ένα άλλο βίντεο με ευχές και μηνύματα προς την τραγουδίστρια.

Beyonce - Coachella 2018 - Show 2

«Αυτή είναι η πρώτη χρονιά που καταλαβαίνω πραγματικά τι σημαίνει να είσαι ζωντανή και να ζεις τη στιγμή. Είναι η πρώτη φορά που καταλαβαίνω πόσο εύθραυστη είναι πραγματικά η ζωή, πόσο σκληρή μπορεί να είναι η ζωή μερικές φορές και επομένως πόσο σημαντικό είναι να σταματάμε και να μυρίζουμε τα τριαντάφυλλα κατά τη διάρκεια των καλών στιγμών», σημείωσε η Beyoncé.

«Νόμιζα ότι το ήξερα αυτό στα 21 ή στα 30, αλλά δεν το ήξερα. Όσο πιο ώριμη γίνομαι, τόσο περισσότερο καταλαβαίνω και τόσο πιο έντονη γίνεται η χαρά μου. Υπάρχει μια ελευθερία και λύτρωση γνωρίζοντας ότι έχω φτάσει στην άλλη πλευρά της θυσίας μου. Επιτέλους δίνω στον εαυτό μου την άδεια να απολαύσει τους καρπούς για τους οποίους δούλεψε τόσο σκληρά όλη του τη ζωή», ανέφερε.

Στη συνέχεια, απευθύνθηκε σε όλους εκείνους τους ανθρώπους που υποστηρίζουν ότι «η ζωή τελειώνει μετά τα 40».

«Όποιος προσπάθησε να εκπαιδεύσει τις γυναίκες να αισθάνονται ότι είναι γριές ή δυστυχισμένες όταν κλείνουν τα 40, δεν τα κατάφερε. Αυτό ήταν σίγουρα το καλύτερο συναίσθημα που έχω νιώσει στη ζωή μου. Είμαι τόσο ευγνώμων που είμαι μεγάλη, μεγάλη!», τόνισε.

Κλείνοντας, η Beyoncé  έγραψε: «Οι περισσότεροι από εσάς με γνωρίσατε όταν ήμουν 15 ετών και μεγαλώσαμε μαζί. Φέρνετε τόση πολλή χαρά στη ζωή μου. Ελπίζω η τέχνη μου να συνεχίσει να φέρνει λίγη χαρά στη δική σας. Σας αγαπώ πολύ, πολύ, πολύ…».

ΠΗΓΗ