Η Beyoncé αποκαλύπτει ότι «έρχονται νέα τραγούδια»

ceb7 beyonce ceb1cf80cebfcebaceb1cebbcf8dcf80cf84ceb5ceb9 cf8ccf84ceb9 ceadcf81cf87cebfcebdcf84ceb1ceb9 cebdceadceb1 cf84cf81ceb1ceb3

Η Beyoncé βρίσκεται στο στούντιο τον τελευταίο ενάμισι χρόνο.

Η Beyoncé παρουσιάζει στο τεύχος Σεπτεμβρίου της αμερικανικής έκδοσης του «Harper’s Bazaar» μερικά από τα εμπνευσμένα από το Τέξας ρούχα της νέας συλλογής της σειράς adidad x Ivy Park και προϊδεάζει για το επόμενο άλμπουμ της.

Η τραγουδίστρια δηλώνει ότι το lockdown για την αντιμετώπιση της πανδημίας του COVID-19 τη βοήθησε να επικεντρωθεί στην αντιμετώπιση των προβλημάτων της υγείας της από τα χρόνια σκληρής δουλειάς, τα οποία της προκάλεσαν αϋπνία και φλεγμονές, ενώ αποκαλύπτει ότι χτίζει τη δική της φάρμα κάνναβης και μελιού.

Επίσης ετοιμάζει νέα μουσική, που θα μπορούσε να προσφέρει κάποια σχόλια για τις δύσκολες χρονιές του 2020 και του 2021.

«Με όλη αυτή την απομόνωση και την αδικία τον τελευταίο χρόνο, νομίζω ότι είμαστε όλοι έτοιμοι να ξεφύγουμε, να ταξιδέψουμε, να αγαπήσουμε και να γελάσουμε ξανά», απάντησε η Beyoncé όταν ρωτήθηκε πότε θα κυκλοφορήσει νέα μουσική.

«Αισθάνομαι μια αναγέννηση να αναδύεται και θέλω να είμαι μέρος της ανάπτυξης αυτής της απόδρασης με κάθε δυνατό τρόπο», τόνισε.

«Βρίσκομαι στο στούντιο εδώ και ενάμιση χρόνο. Μερικές φορές μου παίρνει ένα χρόνο για να ψάξω προσωπικά μέσα από χιλιάδες ήχους για να βρω ακριβώς το σωστό kick ή snare. Ένα ρεφρέν μπορεί να έχει μέχρι και 200 στοιβαγμένες αρμονίες», αποκάλυψε η αστέρας της μουσικής.

«Παρ’ όλα αυτά, δεν υπάρχει τίποτα σαν την ποσότητα αγάπης, πάθους και θεραπείας που νιώθω στο στούντιο ηχογράφησης. Μετά από 31 χρόνια, αισθάνομαι το ίδιο συναρπαστικά με τότε που ήμουν εννέα ετών», συμπλήρωσε για την επίδραση που της ασκεί η δημιουργία μουσικής.

Σε περίπτωση που δεν ήταν αρκετά σαφής, η Beyoncé πρόσθεσε με ενθουσιασμό: «Ναι, έρχεται μουσική!»

Beyoncé

Στην ίδια συνέντευξη στο «Harper’s Bazzar», η Beyoncé έκανε μία αναδρομή στα πρώτα στάδια της καριέρας της καθώς ετοιμάζεται να γίνει 40 ετών τον επόμενο μήνα.

«Άρχισα να παρακολουθώ μαθήματα φωνητικής από έναν τραγουδιστή της όπερας στα εννέα μου χρόνια. Μέχρι τα 10 είχα ήδη ηχογραφήσει τουλάχιστον 50 ή 60 τραγούδια στο στούντιο ηχογράφησης. Αυτό ήταν πριν το Pro Tools, όταν ηχογραφούσες σε κασέτα», περιέγραψε.

«Είχα τον πρώτο μου τραυματισμό στις φωνητικές χορδές στα 13 μου από το πολύωρο τραγούδι στο στούντιο. Μόλις είχαμε κλείσει το πρώτο μας δισκογραφικό συμβόλαιο και φοβόμουν ότι είχα αναπτύξει οζίδια και είχα καταστρέψει τη φωνή μου και ότι η καριέρα μου θα μπορούσε να τελειώσει. Οι γιατροί με έβαλαν να ξεκουράσω τη φωνή μου όλο το καλοκαίρι και ήμουν και πάλι σιωπηλή», συνέχεια.

«Τα εφηβικά μου χρόνια αφορούσαν την εργασία. Μεγάλωσα ακούγοντας αυτή τη συγκεκριμένη περικοπή από το Ευαγγέλιο του Ιάκωβου: “Η πίστη χωρίς δουλειά είναι νεκρή”. Το όραμα και η πρόθεση δεν ήταν αρκετά, έπρεπε να δουλέψω. Δεσμεύτηκα να είμαι πάντα μαθήτρια και να είμαι πάντα ανοιχτή στην εξέλιξη. Κανείς στο σχολείο μου δεν ήξερε ότι μπορούσα να τραγουδήσω, επειδή μιλούσα ελάχιστα», θυμήθηκε.

«Η ενέργειά μου πήγε στις Destiny’s Child και στο όνειρο να συνάψουμε δισκογραφικό συμβόλαιο και να γίνουμε μουσικοί», είπε.

ΠΗΓΗ