Η Beyoncé και τα παιδιά της ηχογράφησαν το τραγούδι της νέας εκπομπής της Tina Knowles-Lawson

ceb7 beyonce cebaceb1ceb9 cf84ceb1 cf80ceb1ceb9ceb4ceb9ceac cf84ceb7cf82 ceb7cf87cebfceb3cf81ceaccf86ceb7cf83ceb1cebd cf84cebf cf84cf81

«Ευχαριστώ το μωρό μου Beyoncé και τα πανέμορφα εγγόνια μου που έκαναν αυτό το ξεχωριστό τραγούδι», ανέφερε η Tina Knowles-Lawson.

Η μητέρα της Beyoncé, Tina Knowles-Lawson, επιφύλασσε μία έκπληξη για το τραγούδι τίτλων της νέας εκπομπής της «Talks With Mama Tina» (Συζητήσεις με τη μαμά Τίνα) που θα φιλοξενηθεί στο Facebook Watch.

Η Knowles-Lawson ανακοίνωσε την εκπομπή σε ένα trailer διάρκειας 40 δευτερολέπτων που κυκλοφόρησε τη Δευτέρα 20 Δεκεμβρίου και περιέγραψε ότι θα καλέσει «μερικούς από τους αγαπημένους μου ανθρώπους στο σπίτι της» για να συζητήσουν.

Μεταξύ των αστέρων που εμφανίζονται στο trailer είναι ο Kevin Hart, οι Chloe x Hailey, η Kelly Rowland, η Ciara, ο John David Washington, η Paulette Washington, η Storm Reid, η Marsai Martin, η Zendaya και η Tiffany Haddish.

Παράλληλα, αποκαλύφθηκε το τραγούδι τίτλων της νέας εκπομπής της Tina Knowles-Lawson, το οποίο τραγουδούν η κόρη της Beyoncé και τα εγγόνια της.

Το απαλό R&B τραγούδι της εκπομπής ανοίγει με παιδικές φωνές να λένε: «Ας μιλήσουμε γι’ αυτό (γιαγιά)», πριν πάρει πάρει τη σκυτάλη η Beyoncé.

«Μαμά, μαμά / Ό,τι κι αν είναι, μπορούμε να το συζητήσουμε (μαμά, μαμά) / Πες μου πώς νιώθεις, μπορούμε να το συζητήσουμε / Απλές συζητήσεις χωρίς περιορισμούς / Έλα να μιλήσουμε με τη μαμά Tina», τραγουδά η Beyoncé πάνω σε ένα απαλό jazz ρυθμό με ελαφρά πνευστά και ζεστό μπάσο.

Beyoncé, Blue Ivy, Rumi Carter - Ivy Park

«Μου άρεσε πολύ που γύρισα αυτό το σόου και που μίλησα με τόσους πολλούς καταπληκτικούς ανθρώπους, γιατί κάναμε τόσο ειλικρινείς συζητήσεις από καρδιάς και τους έκανα το περίφημο γκάμπο μου (δημοφιλές στιφάδο στην πολιτεία Λουιζιάνα των ΗΠΑ)!», έγραψε η Tina Knowles-Lawson στο Instagram για τη νέα εκπομπή που θα κάνει πρεμιέρα την Τετάρτη 22 Δεκεμβρίου στη σελίδα της στο Facebook.

«Ευχαριστώ το μωρό μου Beyoncé και τα πανέμορφα εγγόνια μου που έκαναν αυτό το ξεχωριστό τραγούδι για τους τίτλους έναρξης της εκπομπής. Είστε έτοιμοι να την παρακολουθήσετε;», πρόσθεσε.

Η Tina Knowles-Lawson σημείωσε ότι είχε επίσης την ευκαιρία να συνομιλήσει με τις μητέρες των διάσημων καλεσμένων της σε ένα επεισόδιο που ρίξει φως στην παιδική ηλικία τους.

«Μερικές φορές δείχνουν μια πιο σοβαρή πλευρά του καλεσμένου μου, μιλάμε για τις οικογένειές τους και για το πώς μεγάλωσαν και είναι ένας πολύ όμορφος τρόπος να τιμήσουμε το ταλέντο όλων αυτών των εξαιρετικά ταλαντούχων ανθρώπων», έγραψε.

Δείτε το trailer και ακούστε το τραγούδι τίτλων παρακάτω:

ΠΗΓΗ