Η Billie Eilish εξηγεί πώς την έχει βοηθήσει η ψυχανάλυση να γράφει τραγούδια

ceb7 billie eilish ceb5cebeceb7ceb3ceb5ceaf cf80cf8ecf82 cf84ceb7cebd ceadcf87ceb5ceb9 ceb2cebfceb7ceb8ceaecf83ceb5ceb9 ceb7 cf88cf85cf87

«Η ψυχανάλυση με κάνει να μιλάω για πράγματα και μετά να τα σκέφτομαι συνεχώς».

Η Billie Eilish εξηγεί τον τρόπο με τον οποίο η ψυχανάλυση έχει βοηθήσει τη δημιουργική διαδικασία της και τη δημιουργία τραγουδιών.

Η Αμερικανίδα τραγουδίστρια βλέπει ψυχοθεραπευτή «μία φορά την εβδομάδα» και ενθαρρύνει τους πάντες να κάνουν το ίδιο καθώς μιλά για τα οφέλη του να μιλάς ανοιχτά σε κάποιον.

Μιλώντας στον Zane Lowe και στο Apple Music 1, η Billie Eilish είπε: «Πιστεύω πραγματικά ότι όλοι, κάθε άνθρωπος στη Γη, πρέπει να κάνει ψυχανάλυση, οτιδήποτε κι αν νιώθετε για τη ζωή σας, ανεξάρτητα από τα αν είστε ευτυχισμένοι ή οτιδήποτε άλλο».

«Όλοι πρέπει να κάνουν ψυχοθεραπεία, ακόμα κι αν πιστεύουν ότι η ζωή τους είναι απίστευτη και τέλεια και τίποτα δεν πάει στραβά. Κάθε άνθρωπος πρέπει να κάνει», συνέχισε.

«Και νομίζω ότι βοηθά τη δημιουργική μου διαδικασία, γιατί με κάνει να μην λέω τη λέξη “ξερνάω”», υποστήριξε.

Billie Eilish

Η Billie Eilish, η οποία θα κυκλοφορήσει σε λίγες μέρες στο νέο άλμπουμ της «Happier Than Ever», αποκαλύπτει ότι οι συζητήσεις που έχει κάνει με τον ψυχοθεραπευτή της έχουν αποτελέσει έμπνευση για τους στίχους της.

«(Η ψυχανάλυση) με κάνει να μιλάω για πράγματα και μετά να τα σκέφτομαι συνεχώς. Μιλάω για πράγματα στην ψυχανάλυση που δεν σκέφτομαι καν στη ζωή μου», ανέφερε.

«Και μετά, κατά τη διάρκεια της εβδομάδας, μου αρέσει να σκέφτομαι: “Ουάου, πρέπει να γράψω για το πράγμα για το οποίο μιλήσαμε στην ψυχανάλυση, πρέπει να γράψω γι’ αυτό. Είναι πολύ ενδιαφέρον”», περιέγραψε.

«Και είναι πραγματικά χρήσιμη (η ψυχανάλυση), τα βγάζει από μέσα σου και είναι πραγματικά απαραίτητη», τόνισε η Billie Eilish.

ΠΗΓΗ