Η Billie Eilish εξηγεί το νόημα του τίτλου του νέου άλμπουμ της «Happier Than Ever»

ceb7 billie eilish ceb5cebeceb7ceb3ceb5ceaf cf84cebf cebdcf8cceb7cebcceb1 cf84cebfcf85 cf84ceafcf84cebbcebfcf85 cf84cebfcf85 cebdceadcebf
billie eilish 19583624

«Το “πιο ευτυχισμένη από ποτέ” δεν σημαίνει ότι είμαι ο πιο ευτυχισμένος άνθρωπος στον κόσμο».

Η Billie Eilish μίλησε για τη σχέση της με την οικογένειά της και τα δύσκολα χρόνια που χρειάστηκε να περάσει μέχρι να φτάσει στην κυκλοφορία του νέου άλμπουμ της «Happier Than Ever».

Η pop star έδωσε συνέντευξη στο ραδιοφωνικό σταθμό «Nova 96.9» του Σίδνεϋ της Αυστραλίας, όπου ρωτήθηκε αν έχει νιώσει ποτέ στη ζωή της ότι είναι «πιο ευτυχισμένη από ποτέ», όπως αναφέρει ο τίτλος του νέου άλμπουμ της.

«Νομίζω ότι ήταν περισσότερο μια διαδικασία. Είμαι σίγουρη ότι είδατε το ντοκιμαντέρ», είπε αναφερόμενη στην ταινία «Billie Eilish: The World’s A Little Blurry» του Apple TV+.

«Υπάρχει μια μεγάλη αλλαγή στην ψυχική μου κατάσταση. Όταν ήμουν 14, 15, 16 ετών ήταν πολύ δύσκολα χρόνια για μένα και έπρεπε να κάνω τα ίδια πράγματα που κάνω τώρα. Αλλά σε μία απαίσια, απαίσια κατάσταση ως νεαρή κοπέλα και ήταν φρικτό. Και ήμουν εμφανώς θλιμμένη όλη την ώρα. Δεν το ωραιοποίησα καθόλου», περιέγραψε.

«Με την πάροδο του χρόνου έκανα πράγματα και έκανα υπομονή και τα κατάφερα και ναι, έφτασα σε μία κατάσταση όπου ένιωθα πιο ευτυχισμένη και πάλι, το “πιο ευτυχισμένη από ποτέ” δεν σημαίνει ότι είμαι ο πιο ευτυχισμένος άνθρωπος στον κόσμο», συνέχισε.

«Σημαίνει ότι είμαι πιο ευτυχισμένη από ό,τι ήμουν. Και έτσι, έγινα πιο ευτυχισμένη από πριν. Ναι, νομίζω ότι οι θαυμαστές το αντιλήφθηκαν πραγματικά και ένιωσα ότι ήταν τόσο καλά τα τελευταία χρόνια», εξήγησε.

Η Billie Eilish αποκάλυψε το ρόλο της οικογένειας στη ζωή της από τη στιγμή που ακόμα και η μουσική της είναι «οικογενειακή υπόθεση», καθώς γράφει όλα τα τραγούδια της μαζί με τον αδελφό της και συνεργάτη της FINNEAS.

«Η οικογένεια είναι από τους πρώτους ανθρώπους στους οποίους παίζουμε τη μουσική μας όταν την τελειώσουμε επειδή τους αγαπάμε», ανέφερε.

ΠΗΓΗ