Η Billie Eilish και ο Finneas έγραψαν τρία νέα τραγούδια για την ταινία «Turning Red» της Pixar

ceb7 billie eilish cebaceb1ceb9 cebf finneas ceadceb3cf81ceb1cf88ceb1cebd cf84cf81ceafceb1 cebdceadceb1 cf84cf81ceb1ceb3cebfcf8dceb4ceb9

Η Billie Eilish και ο Finneas δανείζουν τα ταλέντα τους στο φανταστικό boy band 4*Town.

Η Billie Eilish και ο Finneas έγραψαν μία σειρά από νέα τραγούδια για την επερχόμενη ταινία κινουμένων σχεδίων «Turning Red» της Pixar.

Η ταινία, που διαδραματίζεται στις αρχές της δεκαετίας του 2000, επικεντρώνεται στην πρόθυμη, πληθωρική και ατελείωτα απασχολημένη 13χρονη Meilin «Mei» Lee (Rosalie Chiang), η οποία έχει την ατυχή ιδιορρυθμία να μετατρέπεται σε ένα κόκκινο πάντα όποτε νιώθει ένα έντονο συναίσθημα.

Ενώ η Mei αρχικά απογοητεύεται από αυτό που η μητέρα της Ming (Sandra Oh) περιγράφει ως μια «μικρή ιδιορρυθμία που υπάρχει στην οικογένειά μας», σύντομα μαθαίνει πώς να ελέγχει το θηρίο μέσα της και να το χρησιμοποιεί όταν χρειάζεται (όπως το να χτυπάει με μπάλες τους νταήδες στο μάθημα της γυμναστικής).

Το «Turning Red», όπως σημείωσε η Pixar στο Twitter, θα περιλαμβάνει επίσης νέα τραγούδια που έγραψαν η Billie Eilish και ο Finneas για το φανταστικό boy band με το οποίο η Mei και οι φίλοι της έχουν εμμονή, τους 4-Town.

Ο Finneas θα δανείσει τη φωνή του σε ένα από τα πέντε μέλη των 4-Town, ενώ τα υπόλοιπα μέλη του γκρουπ θα υποδυθούν οι Jordan Fisher, Grayson Villanueva, Josh Levi και Topher Ngo.

Finneas O'Connell - Billie Eilish

Η Billie Eilish και ο Finneas προσεγγίστηκαν από τους δημιουργούς της ταινίας για να γράψουν τρία από τα τραγούδια του συγκροτήματος που ακούγονται στην ταινία.

Ένα από αυτά, το «Nobody Like U», ακούγεται στην αρχή του πρώτου trailer της ταινίας, το οποίο κυκλοφόρησε σήμερα. Το άλλο τραγούδι που έχει περίοπτη θέση στο trailer είναι το κλασικό «Bye Bye Bye Bye» των *NSYNC.

«Όταν αρχίσαμε να συζητάμε με την Billie Eilish και τον Finneas, πριν κερδίσουν ένα τόνο Grammy, καταλάβαμε τότε πως γνωρίζουν τον παλμό της μουσικής βιομηχανίας», ανέφερε σε δήλωσή της η Lindsey Collins, παραγωγός της ταινίας.

«Ήμασταν μεγάλοι θαυμαστές τους. Συναντηθήκαμε μαζί τους και τους παρουσιάσαμε αυτή την τρελή ιδέα ενός boy band και τους ρωτήσαμε τους αν θα τους ενδιέφερε να γράψουν και να κάνουν την παραγωγή των τραγουδιών. Τους ενδιέφερε!», πρόσθεσε.

Να σημειωθεί ότι τη μουσική επένδυση της ταινίας υπογράφει ο Σουηδός συνθέτης Ludwig Göransson («Black Panther», «The Mandalorian»).

Η ταινία «Turning Red», σε σκηνοθεσία της Domee Shi, αναμένεται να κυκλοφορήσει τον Μάρτιο του 2022.

[embedded content]

ΠΗΓΗ