Η Billie Eilish μιλά για τα ψυχικά τραύματα που έχουν επηρεάσει το νέο άλμπουμ της

ceb7 billie eilish cebcceb9cebbceac ceb3ceb9ceb1 cf84ceb1 cf88cf85cf87ceb9cebaceac cf84cf81ceb1cf8dcebcceb1cf84ceb1 cf80cebfcf85 ceadcf87

«Έπρεπε να κάνω ένα διάλειμμα όταν έγραφα επειδή ήθελα να κλάψω», αποκαλύπτει η Billie Eilish.

Η Billie Eilish θα αναφερθεί στο νέο άλμπουμ της στα ψυχικά τραύματά της και στις εμπειρίες της από την ψυχοθεραπεία.

Σε μια νέα συνέντευξή της στο «Rolling Stone», η 19χρονη τραγουδίστρια μιλά για την πηγή των οδυνηρών αναμνήσεων από τις οποίες άντλησε έμπνευση για τον επερχόμενο δίσκο της με τίτλο «Happier Than Ever», που θα κυκλοφορήσει στις 30 Ιουλίου.

«Πέρασα μερικά τρελά πράγματα και με επηρέασαν πραγματικά και με έκαναν να μην θέλω να πλησιάσω ποτέ κανέναν», λέει η Billie Eilish.

«Έχουν υπάρξει στιγμές που έχω επηρεαστεί πραγματικά από κάποιον και του είπα: “Πρέπει να σου πω πώς με έχεις κάνει να νιώσω”. Και μου απάντησε κάτι που ήταν: “Δεν μπορώ να το χειριστώ αυτή τη στιγμή. Δεν μπορώ να το χειριστώ αυτή τη στιγμή. Είναι πάρα πολύ για μένα”», περιγράφει.

Η Billie Eilish παραδέχεται ότι έχει βαρεθεί με το να «καταστρέφεται» από τους πληγωμένους ανθρώπους που πληγώνουν άλλους ανθρώπους.

«Μιλούσα με ένα φίλο για τη ζωή του και μου είπε όλα αυτά τα τρελά τραυματικά πράγματα που τους συνέβη. Και είπα: “Ω, σωστά, δεν χρειάζεται να φέρεσαι σε όλους σαν να είναι σκουπίδια μόνο και μόνο επειδή έχεις πληγωθεί”», λέει.

«Δεν υπάρχει πρόβλημα να σου αφήνει τραύμα κάτι και να είσαι προκατειλημμένος εξαιτίας μιας προηγούμενης εμπειρίας, αλλά δεν υπάρχει καμία δικαιολογία για την κακομεταχείριση των ανθρώπων. Δεν υπάρχει. Νιώθω ότι όλα είναι δικαιολογίες όλη την ώρα. Δικαιολογίες, δικαιολογίες», τονίζει.

Billie Eilish - Rolling Stone
Yana Yatsuk / Rolling Stone

Αυτή η δύναμη μεταφέρεται στο νέο άλμπουμ της Billie Eilish, όπως στο τραγούδι «Getting Older», στο οποίο η αστέρας της pop τραγουδά: «Δεν ήταν απόφασή μου να κακοποιηθώ… Είχα τραύματα / Έκανα πράγματα που δεν ήθελα / Ήμουν πολύ φοβισμένη να το πω, αλλά τώρα νομίζω ότι ήρθε η ώρα».

«Έπρεπε να κάνω ένα διάλειμμα όταν έγραφα αυτό το τραγούδι και ήθελα να κλάψω, γιατί ήταν τόσο αποκαλυπτικό. Και είναι απλώς η αλήθεια. Δεν ξέρω πώς να το εξηγήσω αυτό, αλλά όλα τα τραγούδια στο άλμπουμ δίνουν την αίσθηση μιας συγκεκριμένης περιόδου, γιατί έχουν την ίδια αίσθηση που είχαν όταν τα έγραψα και τα δημιούργησα», εξηγεί.

«Είναι τόσο αστείο που στους υπόλοιπους ανθρώπους θα δίνει την αίσθηση μιας συγκεκριμένης στιγμής που θα είναι τόσο διαφορετική από τη δική μου. Αυτό είναι τόσο περίεργο, περίεργο πράγμα να το κατανοήσω. Και το αγαπώ. Το αγαπώ. Αυτός είναι ο λόγος που το κάνω αυτό», συνεχίζει.

Όσον αφορά την αντίδραση που ελπίζει ότι θα έχουν οι θαυμαστές της στο νέο άλμπουμ της «Happier Than Ever», η Billie Eilish σχολιάζει: «Ελπίζω να χωρίσουν με τους συντρόφους τους εξαιτίας αυτού του άλμπουμ. Και ελπίζω να μην το εκμεταλλευτούν».

ΠΗΓΗ