Η Billie Eilish μιλά για τη σχέση της με τη φήμη και το διαδίκτυο: «Το μισούσα να βγαίνω έξω»

ceb7 billie eilish cebcceb9cebbceac ceb3ceb9ceb1 cf84ceb7 cf83cf87ceadcf83ceb7 cf84ceb7cf82 cebcceb5 cf84ceb7 cf86ceaecebcceb7 cebaceb1ceb9

«Ήθελα απλώς να κάνω τα πράγματα που κάνουν οι έφηβοι».

Η Billie Eilish εξηγεί πώς την επηρέασε το γεγονός ότι γνώρισε μεγάλη επιτυχία από την τρυφερή ηλικία των 15 ετών.

«Το μισούσα να βγαίνω έξω. Το μισούσα να πηγαίνω σε εκδηλώσεις. Το μισούσα να με αναγνωρίζουν. Το μισούσα που το διαδίκτυο είχε τα μάτια του πάνω μου. Ήθελα απλώς να κάνω τα πράγματα που κάνουν οι έφηβοι», λέει σε συνέντευξή της στους «Los Angeles Times».

Η περιοδεία για την προώθηση του τέσσερις φορές πλατινένιου πρώτου άλμπουμ της «When We All Fall Asleep, Where Do We Go?» θα έπρεπε να ήταν μια θριαμβευτική εμπειρία για την Billie Eilish, αλλά αυτό που τις άφησε ήταν κατάθλιψη και άγχος.

Όπως εξηγεί, το σώμα της είχε φυσικές εκδηλώσεις αυτού του στρες με τη μορφή λαρυγγίτιδας ή πυρετού. Επιπλέον ένιωθε αποξενωμένη ενώ ήταν συνεχώς περιτριγυρισμένοι από ενήλικες, ενώ οι μόνοι που άνθρωποι της ηλικίας της που συναντούσε ήταν στο κοινό.

«Ειλικρινά χρειάστηκε λίγος χρόνος για να μεγαλώσω. Κυριολεκτικά, να μεγαλώσω σωματικά. Να αλλάξουν οι χημικές ουσίες στον εγκέφαλό μου», αναφέρει για τον τρόπο με τον οποίο ξεπέρασε αυτά τα συναισθήματα.

ΠΗΓΗ