Η Billie Eilish παρουσιάζει το live performance του «Billie Bossa Nova»

ceb7 billie eilish cf80ceb1cf81cebfcf85cf83ceb9ceacceb6ceb5ceb9 cf84cebf live performance cf84cebfcf85 billie bossa nova

Το τέταρτο και τελευταίο live performance από το «Happier Than Ever».

Η Billie Eilish ερμηνεύει ζωντανά το τραγούδι «Billie Bossa Nova» του άλμπουμ της «Happier Than Ever» για το τελευταίο από τα live performances που ετοίμασε σε συνεργασία με το Vevo.

Τους προηγούμενους μήνες η αστέρας της pop παρουσίασε τα live performances των τραγουδιών «Lost Cause», «Male Fantasy» και «Your Power» από το άλμπουμ της «Happier Than Ever».

Στο επίσημο live performance του «Billie Bossa Nova» η Billie Eilish επιστρέφει στο γνώριμο χώρο του «Crystal Ballroom» στο ξενοδοχείο «Biltmore» του Λος Άντζελες.

Το γοητευτικό τραγούδι απογειώνεται στην ατμόσφαιρα του χώρου, με την τραγουδίστρια να στέκεται στο κέντρο της φινετσάτης αίθουσας και να συνοδεύεται από τον αδελφό της και βασικό συνεργάτη της, Finneas.

«Ο χαρακτηριστικός ψίθυρος της Billie Eilish έχει αποκτήσει όλο και περισσότερη συναισθηματική δύναμη τα τελευταία τέσσερα χρόνια», αναφέρει το Vevo σχετικά.

«Η αίσθηση της οικειότητας που μοιράζεται μυστικά και βρίσκεται στη φωνή φαινομένου της pop ξεχειλίζει από εκείνες τις ιδιομορφίες που τραβούν τους θαυμαστές βαθιά μέσα στην ιστορία που αφηγείται σε κάθε τραγούδι. Άλλοτε ονειρική, άλλοτε άγρια, πάντα γοητευτική», τονίζει.

Billie Eilish - Billie Bossa Nova - Acoustic

«Το σκηνικό, που σχεδιάστηκε μετά από ανταλλαγή ιδεών μεταξύ της τραγουδίστριας και της ομάδας παραγωγής μας, είναι επίσης απλό αλλά πλούσιο σε ύφανση – όπως ακριβώς και η φωνή της Billie», σημειώνει.

«Το “Lost Cause” είχε λίγο περισσότερη μεγαλοπρέπεια. Και το “Billie Bossa Nova”, η τελευταία ερμηνεία σε αυτή τη σειρά, προσέθεσε μία αποπνικτική νότα και κάτι παραπάνω από μια vintage jazz πινελιά στα χρονικά αυτό του ξενοδοχείου. Κρατήσαμε το πιο ωραίο για το τέλος», καταλήγει το Vevo.

Το live performance του «Billie Bossa Nova» ολοκληρώνει μία συλλογή από ερμηνείες που αναδεικνύουν την Billie Eilish ως μια εξαιρετικά ικανή τραγουδίστρια.

Εν τω μεταξύ, πριν από λίγες ώρες ανακοινώθηκε ότι η Billie Eilish θα είναι ένας από τους επικεφαλής του προγράμματος του διάσημου μουσικού φεστιβάλ «Coachella» για το 2022.

Σε ηλικία μόλις 20 ετών, η Billie Eilish θα γίνει ο νεαρότερος headliner στη μακρά ιστορία του φεστιβάλ και θα πάρει το ρεκόρ από την Ariana Grande, η οποία ήταν 25 ετών όταν εμφανίστηκε ως επικεφαλής στο «Coachella» του 2019.

ΠΗΓΗ